Scoor Nu met 20% Korting Twinsport!

We hebben geweldig nieuws dat het voetbalhart van onze jeugdspelers sneller zal laten kloppen! In samenwerking met Twinsport hebben we een exclusieve actie opgezet die je niet wilt missen. Als lid van SC 't Zand kun je nu profiteren van een exclusieve korting van 20% op één artikel naar keuze uit het voetbal assortiment bij Twinsport!

Hoe kun je van deze geweldige actie profiteren?

 1. Download de SC 't Zand Clubapp:
  Zorg ervoor dat je de SC 't Zand Clubapp hebt gedownload. De actie is exclusief beschikbaar voor leden die de app gebruiken.
 2. Kies je favoriete voetbalartikel:
  Ga naar de Twinsport-winkel of shop online en kies het voetbalartikel waar jij al een tijdje naar op zoek bent.
 3. Toon je Clubapp bij de kassa: Laat bij het afrekenen je SC 't Zand Clubapp zien om de exclusieve 20% korting te ontvangen op jouw gekozen artikel.

Belangrijke details:

 • deze actie is geldig tot en met 1 april 2024, dus wacht niet te lang en maak gebruik van deze fantastische aanbieding.
 • de korting is van toepassing op één artikel naar keuze uit het voetbal assortiment.
 • deze actie is niet geldig in combinatie met andere kortingsacties.

Waarom kiezen voor Twinsport?

 1. Kwaliteit:
  Twinsport biedt hoogwaardige voetbalproducten van gerenommeerde merken, zodat jij het beste uit je spel kunt halen.
 2. Variatie:
  Ontdek een breed assortiment aan voetbalschoenen, kleding en accessoires, zodat je altijd de perfecte uitrusting vindt die bij jouw stijl past.
 3. Deskundig advies:
  Het vriendelijke personeel van Twinsport staat klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze voor jouw specifieke behoeften.

Wacht niet langer! Download de SC 't Zand Clubapp en haal het maximale uit jouw voetbalervaring met 20% korting bij Twinsport. Samen maken we van dit voetbalseizoen een onvergetelijk succes!