Sc ’t Zand neemt revanche tegen DOSKO

Na de 6-1 jnederlaag in Bergen op Zoom had Sc 't Zand tegen DOSKO nog iets goed te maken. Dat gebeurde gisteren in de thuiswedstrijd waarin DOSKO zonder inspiratie voetbalde. Al na 10 minuten stonden de rood-witten door doelpunten van Mickey en Danny met 2-0 voor.

[wppa type=”slide” album=”28″ align=”center”]Any comment[/wppa]

De gastheren waren heer en meester. Toen Mo de bal bij een terugspeelactie helemaal verkeerd raakte stond Marvin Bedaf plotseling alleen voor Wouter. Die wist het schot in eerste instantie nog te keren, maar Bedaf wist de bal toch in het doel te frommelen.
Sc 't Zand verwerkte deze tegenslag goed en vlak voor rust werd Steven goed aangespeeld. Hij was veel sneller dan zijn tegenstander en zijn schot werd nog wel door de keeper geraakt, maar deze kon de 3-1 niet voorkomen.
In de tweede helft liet Sc 't Zand zich terugzakken. DOSKO had het meeste balbezit en werd steeds dreigender. Wouter hield zijn ploeg met een paar knappe reddingen in de wedstrijd. Na een snelle aanval  over links kon de vrijstaande clubtopscoorder Brian Kruf de bal eenvoudig in het doel schieten en zijn 17e goal van het seizoen maken. DOSKO ging voor de gelijkmaker, maar de ploeg van Jan de Hoon wist de overwinning over de streep te trekken.
De belangrijke drie punten zijn dik verdiend en geven lucht om nacompetitie voor lijfsbehoud te voorkomen.

Op donderdag, hemelvaartsdag, wordt een inhaalprogramma gespeeld. Sc 't Zand is dan vrij en speelt zondag 13 mei de uitwedstrijd tegen nummer 2 HVCH. De ploeg uit Heesch is nog volop in de race voor de tweede periode en zal haar huid dus duur verkopen.