Selectie Sc ’t Zand krijgt steeds meer vorm!

Nadat Sc ’t Zand kort geleden bekend heeft gemaakt dat Jan de Hoon verlengd heeft als hoofdtrainer en dat Pim Fijneman de nieuwe assistent-trainer wordt, begint de spelersselectie ook steeds meer vorm te krijgen voor het nieuwe seizoen.

Helaas hebben Yannick Burleson en Rico Geeroms aangegeven weg te gaan bij de club. Yannick zal volgend seizoen spelen in het zwart/oranje shirt van WSC en Rico maakt de overstap naar Achilles Veen. Sc ’t Zand vindt het jammer dat ze vertrekken maar wenst ze veel succes bij hun nieuwe clubs.

Milo Brown (FC Tilburg) en Max de Graaf (Baronie) hebben aangegeven volgend seizoen naar Sc ’t Zand te komen. Milo heeft via Turnhout, Sarto en FC Tilburg de weg naar ’t Zand gevonden en brengt de nodige ervaring mee die wenselijk was in onze jonge ploeg. Max heeft in de jeugd al een paar keer gedacht aan een overstap richting ’t Zand en we zijn verheugd dat hij deze nu maakt.

Mickey van Hooft, Matthew Wanner, Michael Boelen, Wilbert Hak, Jordi van de Minne, Wouter Kogels, Rick de Kok en Ruben Seebregts hebben aangegeven te blijven. Ook zullen Marco de Liefde, Brent Kros, Steven van Riel, Mohammed Chahid en Mike Spijkers volgend seizoen vanuit de jeugd doorstromen richting het eerste elftal.

Wij hopen in de komende weken de selectie verder rond te krijgen!