Selectie heren 1 wordt versterkt

Voor het seizoen 2022-2023 wordt de heren selectie van onze vereniging versterkt!

Thijs Jongbloets keert terug bij de selectie, na een aantal jaar blessure leed hebben zowel Thijs als de staf een positief gevoel voor het volgend seizoen.

Ook Luca den Heijer keert terug bij ’t Zand, waar hij ooit in de F1 kampioen werd en via Gudok, NAC, Willem II en Kozakken Boys weer terug komt en volgend seizoen in het rood en wit speelt.

Bob Melis versterkt ook de selectie, Bob heeft na profjaren bij NAC en PSV afgelopen jaar bij Baronie in de hoofdklasse gespeeld, wij zijn ontzettend blij met zijn komst.

Dorus van Trier komt over van Hilvaria, Dorus heeft met zijn BVO achtergrond en vele wedstrijden in Hilvaria een bak aan ervaring waar we ontzettend trots op zijn hem toe te mogen voegen aan de selectie.

Bodie Scholten komt over van Uno Animo. Bodie heeft na zijn tijd bij NAC seizoenen ervaring op gedaan bij Uno Animo in het eerste elftal, met zijn snelheid, diepgang en scorend vermogen een aanwinst voor onze selectie.

Jeugdspelers Bilal Skaness en Zakaria Dap maken definitief de overstap van de O19 naar de selectie. Hier zijn we trots op.