Trainerscarrousel

Frank de Brouwer verlengt bij senioren 2.

Frank de Brouwer is ook volgend seizoen trainer van het 2e elftal van de selectie van Sc ’t Zand. De samenwerking is van beide kanten uitstekend bevallen en dat vertaald zich ook in de goede prestaties op het veld, voor komend seizoen willen we de selectie vergroten en stabiliseren. Daar hebben de club en Frank enorm veel zin in om dit te volbrengen.

Younes Kanoun ook volgend seizoen trainer O19

Met trots kunnen we melden dat Younes Kanoun ook volgend seizoen de trainer is van de O19-1 van Sc ’t Zand. Na een zeer intensief seizoen en goede samenwerking kijken we enorm uit naar de toekomst. Ook bied de club Younes de kans om zijn UEFA B te behalen volgend seizoen. Ook onderzoeken we nog een mogelijke rol binnen het technisch beleid voor Younes.

Ronnie van Boxtel hoofdtrainer O17

In het seizoen 2022-2023 zal Ronnie van Boxtel hoofdtrainer van de O17 selectie van Sc ’t Zand zijn. Ronnie is al jarenlang op diverse teams actief als (hoofd)trainer. Wij zijn ontzettend trots dat hij ook volgend seizoen onderdeel uit maakt van onze club. Ronnie is in de afrondende fase van zijn UEFA B cursus waardoor we als club ook weer een UEFA B-er rijker zijn.

Kim Broers hoofdtrainer O16 

Met gepaste trots kunnen wij bevestigen dat Kim Broers volgend seizoen hoofdtrainer wordt van de O16-1. Kim is al jarenlang in verschillende functies actief binnen onze vereniging en wij zijn blij dit te continueren. Kim is na dit seizoen ook in bezit van haar UEFA B en we onderzoeken op dit moment of Kim een rol kan krijgen binnen de technische commissie van onze vereniging.

Jordy van de Minne hoofdtrainer O15-1

Volgend seizoen zal trainerstalent Jordy van de Minne doorgroeien als hoofdtrainer van de O15-1. Jordy is sinds dit seizoen weer actief binnen de vereniging, waar hij voorheen als 1e elftal speler actief was is hij nu passievol trainer. Wij zijn ontzettend blij dat Jordy deze stap kan maken. Volgend seizoen zal de club ook faciliteren van de Jordy zijn UEFA C kan gaan halen waar hij reeds voor is toegelaten.

Ian Ross nieuwe hoofdtrainer O14 selectie

Met trots kunnen wij communiceren dat Ian Ross de nieuwe hoofdtrainer van de O14 van Sc ’t Zand zal worden. Na een bijzonder succesvol seizoen met de O13-1 in de 1e divisie zal Ian meegroeien met de huidige lichting. Ian is al jarenlang actief binnen de club op meerdere elftallen. Op dit moment is de club ook met Ian in gesprek om volgend seizoen zich te voegen tot de staf van het 1e elftal. Ian is na dit seizoen in het bezit van UEFA B en zal zich verder willen ontwikkelen binnen de O14 en senioren selectie.

Ronald van Weerelt hoofdtrainer O13

Ook volgend seizoen is Ronald van Weerelt actief binnen onze vereniging, want hij zal de hoofdtrainer van de O13 worden. De club is enorm blij dat deze verlenging rond is gekomen. Ronald speelt een fantastisch seizoen met de O13-2 en wij zijn enorm benieuwd hoe de ontwikkeling van dit elftal zich doorzet volgend seizoen. Ronald kwam dit seizoen over van Baronie waar hij jarenlang actief was als jeugdtrainer.