Spaar mee bij Jumbo voor Sc ’t Zand

Vanaf woensdag 7 februari kunt u bij Jumbo gaan sparen voor onze sportvereniging. Bij elke besteding van €10,­ ontvangt u een sportpunt. Deze sportpunten kunt u toekennen aan een sportvereniging van uw keuze. Wij willen u natuurlijk vragen ze aan onze sportvereniging te geven. Van de punten die we ophalen kunnen wij namelijk extra sport­ en spelmaterialen voor onze sportvereniging aanschaffen!

Aan het einde van de actie verdeelt Jumbo het beschikbare budget over alle deelnemende sportverenigingen op basis van het aantal ontvangen sportpunten. Dit budget wordt uitgereikt als een tegoed in de webshop van Jumbo waarmee aankopen (zonder of met bijbetaling) kunnen worden gedaan uit een grote selectie (sport)artikelen van gerenommeerde leveranciers van sportartikelen en sport- en speeltoestellen. 

Op de website www.jumbosparenvoorjesportvereniging.nl kunt u onze vereniging opzoeken en zien wat onze spaardoelen zijn. Op deze site kunt u de sportpunten ook direct aan onze vereniging toekennen. Daarnaast kunt u de punten ook scannen met de Jumbo Sparen voor je Sportvereniging app. Deze app is binnenkort beschikbaar voor zowel IOS- als Android telefoons en is te downloaden in de App Store of Google Play Store. Met de Jumbo Sparen voor je Sportvereniging app kunnen de sportpunten heel makkelijk en snel gescand en geactiveerd worden. Ten slotte kunt u uw gespaarde punten ook inleveren bij ons aan de bar op de vereniging. Dan kunnen wij deze spaarpunten in de daarvoor bestemde dropbox achterlaten.

We willen u bij voorbaat danken voor het meesparen voor onze vereniging.