Voorjaar cursus Voetbal Academie Brabant

Zondag 26 maart 2017
Voorjaar cursus Voetbal Academie Brabant

Zondag 26 maart 2017 start Voetbal Academie Brabant bij SC ‘t Zand weer met een nieuwe voorjaar cursus van 10 techniektrainingen. Deze trainingen vinden plaats op zondag van 9.15 tot 10.15 uur.

Voetbal Academie Brabant heeft een passie voor het opleiden van voetballers tot veelzijdige spelers
In cursussen van 10 opeenvolgende lessen bieden we jongens en meisjes van 5 t/m 15 jaar de mogelijkheid om zich te scholen tot een complete voetballer. Centraal staat de individuele voetballer die wij trainen volgens ons eigen ontwikkeld technisch leerplan. In dit leerplan zullen we iedere training het niveau verhogen waardoor uw kind iedere keer meer uitgedaagd zal worden. We gaan samen aan de slag om technieken aan te leren, te beheersen en uit te voeren.
In de voorjaar cursus zal er gewerkt gaan worden met een nieuw leerplan waarbij gespecialiseerde aandacht in onze trainingssessies met nieuwe technologie om concentratie, aandacht, perceptie en reactiviteit te verbeteren. Daarnaast zullen we tijdens deze cursus ook gaan trainen met de mini-techniekbal. Deze training staat onder leiding van Jordi van de Sande, trainer Willem II en Danny van den Haspel, locatietrainer Voetbal Academie Brabant.

De voordelen van het trainen met de mini techniekbal zijn:
· Het ontwikkelen van techniek en het perfect beheersen van de bal.
· Onvoorspelbaarheid ontwikkelen. Door een goede beheersing van de bal en de extra oefeningen voor de hersenen kunnen we sneller nadenken waardoor we sneller beslissingen kunnen nemen. Hierdoor creëren we meer tijd en ruimte zodat we meer rust aan de bal krijgen.
· Op het goede moment de bal kunnen raken met de juiste snelheid en met de juiste techniek is cruciaal voor een goede balbeheersing.
· De ontwikkeling van een uitzonderlijke techniek en een uitstekende beheersing van de bal. Snel en nauwkeurig spelen in kleine ruimtes waardoor balbezit behouden blijft.
· Niet alleen het passen van de bal maar ook het ontvangen en verwerken van de bal zal sterk verbeteren.
· Niet alleen het sterke maar ook het mindere been zal evenveel balcontacten krijgen waardoor de 2-benigheid wordt bewerkstelligd. Dus ook hier meer mogelijkheden in de voortzetting van het spel.
· De coordinatie en motoriek worden sterk geprikkeld door de zeer uitdagende oefeningen waarbij ritmegevoel zeer belangrijk is.

De cursus wordt gehouden op het complex van SC ‘t Zand.

Cursus data voorjaar 2017: (rekening gehouden met meivakantie en Pinksteren)
Maart 26
April 2 - 9 – 16 
Mei 7 - 14 – 21 – 28
Juni 11 - 18

Spelers van SC ‘t Zand ontvangen een korting van €10,00 op onze voorjaarscursus indien men zich inschrijft via onze webshop.
Gebruik daarvoor de code VJTG2017
Inschrijven: Inschrijven cursussen Voetbal Academie Brabant

Kinderen die mee gedaan hebben op onze Open Dag in Tilburg kunnen de foto’s bekijken via onderstaande link:
Foto's Open Dag Voetbal Academie Brabant in Tilburg

Indien u met een compleet team wil inschrijven, neem dan telefonisch contact met ons op voor een aantrekkelijk voorstel.

Meer weten:

Mark van de Sande
info@voetbalacademiebrabant.nl
06 -81 40 96 38