Winterstop en woord van dank

Beste voetballers en vrijwilligers van SC ’t Zand,

We staan inmiddels alweer aan de vooravond van de winterstop terwijl er helaas nog steeds geen competitie mogelijk is. De winterstop gaat dit jaar in op maandag 14 december. Dit betekent dat zaterdag 12 december de laatste onderlinge wedstrijden gespeeld kunnen worden.

In principe zullen we weer gaan trainen vanaf maandag 18 januari. Mochten we van de regering/KNVB/gemeente eerder kunnen beginnen met de competitie dan zullen we ook eerder gaan trainen, maar daar kunnen we helaas nog niets over zeggen.

Via deze weg willen wij als het bestuur onze dank uitspreken richting alle vrijwilligers en trainers welke de afgelopen periode er toch voor gezorgd hebben dat trainingen en onderlinge wedstrijden gespeeld konden worden. Het is voor ons allemaal niet leuk om zo’n stil sportcomplex te hebben, geen koffie te kunnen drinken voor of na een training dan wel in de kantine bij te komen na een enerverende wedstrijd. We hopen dat we zo snel mogelijk weer meer wedstrijden kunnen laten spelen of u in onze kantine te verwelkomen.

Wij willen u allemaal, ondanks alle beperkingen, toch fijne feestdagen en alvast een heel goed oud & nieuw toewensen.

Bestuur Sc 't Zand