Woudrichem 1 – Sc ’t Zand 1:0-4

Na in 78 minuten tweedeklasser Rijen met 4-0 naar huis gestuurd te hebben (wedstrijd werd gestaakt in verband met onweer), was zaterdag 3e klasser de tegenstander van de derde oefenwedstrijd.
Door aantal blessures in de verdediging, wat Decibel feestganger en een vakantievierder, was de bank dunner bezet dan in de voorgaande oefenpotjes.
P1030634
Onze mannen begonnen goed en na tien minuten had Onur er al twee in liggen.  Na ruim een half uur had invaller Kevin van Assouw de 0-3 al in de touwen liggen.
P1030657Het ging allemaal te snel voor de derde klasser en dankzij een uitstekende sluitpost was het bij rust slechts 0-3.
In de tweede helft gingen de Rood Witten met de handrem erop spelen  en kwam de thuisclub een paar keer gevaarlijk voor sluitpost Wouter Kogels. Wouter was vandaag niet te kloppen en pareerde de kansen van Woudrichem. Het laatste kwartier kreeg Sc 't Zand nog een aantal kansen, maar bij gebrek aan scherpte werden ze niet benut.  Robin Visser bracht met een prachtig afstandsschot de eindstand op 0-4.
P1030676Een nuttige oefenpot, maar hoe presteert onze ploeg tegen een sterke tegenstander? Dat weten we volgende week zondag, want dan is hoofdklasser Dongen de tegenstander in de 1e bekerwedstrijd. Aanvang 14.30 uur, Sportpark de Biezen in Dongen.
Dinsdag a.s. om 20.00 oefenen we nog  tegen vierdeklasser ZIGO aan de Jac. van Vollenhovenstraat.