Senioren 1: 7 punten uit de laatste 3 wedstrijden!

Senioren 1 begon vanmiddag slap aan de uitwedstrijd  in Waalwijk tegen WSC. De eerste helft hadden de rood witte weinig in te brengen.  Na 11 minuten spelen profiteerde de thuisploeg van balverlies op ons middenveld en stonden we met 1-0 achter.
In de 31′ was er een flinke overtreding op Jimmy Janssen waar de scheidsrechter resoluut de rode kaart voor trok.   In het laatste kwartier van de 1e helft konden we de overtal situatie niet uitnutten. Echte kansen hebben we in de eerste helft niet gehad.

P1040219

In de tweede helft stond er een ander Sc ’t Zand op het veld. We voetbalden op de helft van de tegenstander die de controle volledig kwijt was. Dit resulteerde in de gelijkmaker door ex WSC-er Jimmy Jansen. De treffer werd uitbundig gevierd en Sc ’t Zand  voerde de druk op de thuisploeg op. Het was wachten op de voorsprong en die kwam dan ook in de 73′ door club topscoorder Daan van Hal; 1-2
WSC zette alles op alles en werd nog 1 keer gevaarlijk. Sluitpost Wouter Kogels maakte de inzet vakkundig onschadelijk. In de 84′ scoorde aanvoerder Kevin van Assouw , op aangeven van de, in de 31′ uitstekend ingevallen Yannick Burleson, de bevrijdende 1-3.

P1040246Een zeer belangrijke overwinning voor de Rood Witten en met 7 punten uit de laatste drie wedstrijden staan we in de middenmoot van de 1e klasse. Volgende week komt Brabantia uit Eindhoven op bezoek. Met hetzelfde  spel en de zelfde inzet van de tweede helft kan dit volgende week de basis zijn voor een feestelijke middag!

Foto’s en verslag: Phons Stokkermans.