Ian Ross nieuwe hoofdtrainer JO13-1

Wij zijn verheugd te melden dat oud bekende, en kind van de club, Ian Ross volgend seizoen weer actief is op Sportpark Bijstervelden. Hij zal gedurende het seizoen 2021 - 2022 de, in de eerste divisie uitkomende, hoofdtrainers positie van de O13-1 invullen.

Als technische commissie zijn we blij dat Ian terug is op het oude nest. Ian heeft in de afgelopen twee seizoenen de O16-1 van Achilles Veen getraind, daarvoor heeft hij bij onze club onder andere de O17-1, O15-1 en O13-1 getraind.

Welkom terug Ian!

Ian zal zich ook even voorstellen:

Mijn naam is Ian Ross, ben 29 jaar en kom uit Tilburg. Ik ben een oude bekende van de club, als trainer en speler. Gedurende mijn jeugd was ik actief als voetballer bij Sc ’t Zand en in 2007 begon ik ook met trainen. Diverse elftallen heb ik doorlopen, waaronder 3 jaar de O13-1, maar ook de O15-1 en O17-1. Bij de O13 heb ik in het verleden al goede tijden mee mogen maken, waaronder de promotie van Hoofdklasse naar 3e Divisie (destijds nog de benamingen). Deze groep sprak mij altijd al erg aan, doordat je deze spelers nog veel bij kan leren. Tevens heb ik bij Sc ’t Zand ook mijn TCIII trainers diploma behaald.

De afgelopen 2 jaar ben ik actief geweest bij Achilles Veen, om nu weer terug te keren op het oude nest. Ik kijk er erg naar uit om weer met deze leeftijd aan de slag te gaan en de spelers verder te ontwikkelen.