Jeugdtrainers bovenbouw 2021/2022

Een zeer bijzonder seizoen loopt op zijn einde, maar toch willen wij met jullie graag vooruitblikken op het nieuwe voetbalseizoen 2021-2022. In de voorbije maanden heeft de technische commissie op de achtergrond met de selectietrainers geëvalueerd. Na gesprekken met de huidige trainers bleek dat er enkele vacatures zijn ontstaan binnen de jeugdopleiding. Met trots kunnen wij melden dat we de vacatures hebben ingevuld, via dit bericht maken wij de hoofdtrainers voor het seizoen 2021-2022 bekend:

De trainer invulling van onze onderbouw zullen wij op een later moment bij stilstaan. 

Ten opzichte van het huidige seizoen mogen we enkele nieuwe trainers verwelkomen. Bas en Mark hebben zich al voorgesteld. Ian en Ronald zullen binnenkort worden voorgesteld via onze website en socials.

Met ingang van het seizoen 2021-2022 hebben we voor het eerst een O16-1 selectieteam, deze zal uitkomen op divisie niveau en zal voornamelijk bestaan uit de huidige O15-1 spelers. Het was daarom voor ons een logische stap om de huidige O15-1 trainer Ronnie van Boxtel te vragen of hij deze stap met hen wilde maken. Ronnie heeft hier positief op gereageerd en is komend seizoen de trainer van O16-1.  Met de stap van Ronnie ontstaat een vacature bij de O15-1. Na twee succesvolle seizoenen als hoofdtrainer bij de O13-1 vonden wij dat Kim Broers toe was een volgende stap. Zij zal volgend seizoen de O15-1 talenten onder haar hoede nemen.

Als club en technische commissie zijn wij erg blij dat we deze sterke trainersindeling mogen presenteren voor het komend seizoen. We kijken uit naar nieuw seizoen met veel voetbalplezier, competitiewedstrijden en talentontwikkeling.

Technische commissie Sc 't Zand