11 mei: vrijwilligers & sponsoravond

 Vrijwilligers & Sponsoravond wordt gehouden 11 mei 2019 aanvang 20.30 uur

 In tegenstelling tot een eerder voornemen hebben we deze avond vanwege een aantal andere activiteiten, zoals de wedstrijd en clubavond bij Willem II, verplaats naar 11 mei.

Alle ingeschreven vrijwilligers krijgen nog een uitnodiging via mail. Mocht u als vrijwilliger twijfel hebben over uw inschrijving stem dit dan zo spoedig mogelijk af met uw coördinator.

Noteer deze datum maar in uw agenda!!!

Sc ‘t Zand – Woezik bij VTBL

Het filmpje dat verslaggever Daan de Jong van het Brabants Dagblad gisteren tijdens de wedstrijd Sc 't Zand - Woekzik gemaakt heeft en op Twitter plaatste, is viraal gegaan.

Het is zo ludiek dat het zelfs het programma VTBL gehaald heeft.

Talentendag Voetbal Academie Brabant 2019

Uitnodiging Talenten/Open Dag Voetbal Academie Brabant

Beste voetballer(ster),

Graag willen wij jou uitnodigen voor onze talentendag die zondag 17 maart 2019  plaats zal vinden in bij SC 't Zand, Bijsterveldenlaan 1 in Tilburg van 9.30 uur tot 11.00 uur.

Tijdens deze dag kun je kennismaken met de visie, techniektraining en trainers van Voetbal Academie Brabant, de leukste voetbalschool in Noord-Brabant voor jongens en meisjes.
Tevens maak je kans om uitgenodigd te worden om deel te nemen aan de talentenklas van Voetbal Academie Brabant, waar je traint met de beste jongens en meisjes van jou niveau en wedstrijden of toernooien speelt tegen prof- en top amateurclubs.
Diverse trainers die jou zullen begeleiden hebben training gegeven bij profclubs zoals Ajax, Willem II en Sparta.
Scouts van de grootste clubs uit Nederland en België zullen zowel bij de Talentendag als tijdens onze trainingen en wedstrijden van de Talentenklas aanwezig zijn om jullie vorderingen te bekijken en beoordelen.

Deelname aan de Talentendag is gratis en is voor jongens en meisjes van 5 t/m 16 jaar, ook van andere verenigingen.

Vanaf 31 maart starten we naast de trainingen van de Talentenklas ook weer met de reguliere cursussen.

Deze trainingen zijn geschikt voor iedereen die goed wil leren voetballen, ongeacht het niveau waar je nu speelt.

U kunt zich aanmelden voor de Talentendag via onderstaande button:

Inschrijven Talentendag 17 maart 2019

Meer informatie:

www.voetbalacademiebrabant.nl

info@voetbalacademiebrabant.nl

06-81409638

Douchruimtes kleedkamer 2 en 7 gerenoveerd tijdens winterstop!!!

Dankzij de vrijwillige inzet van een aantal leden en de opbrengst van de RABO actie van de afgelopen 2 seizoenen zijn tijdens de winterstop de doucheruimtes van kleedkamer 2 en kleedkamer 7 voorzien van nieuwe douchkranen, douchekoppen, wand en vloertegels. Zoals jullie op de foto kunnen zien in de “SC ‘t Zand stijl” zoals de nieuwe kleedkamers en de toiletruimtes bij het clubhuis . Dit was al langere tijd noodzaak enerzijds vanwege slijtage maar vooral ook door vandalisme. De komende jaren zullen gefaseerd ook de andere douchruimtes aangepakt worden. De douchruimtes zullen vanaf zaterdag 9 februari weer in gebruik genomen worden. Wij danken de vrijwilligers en in het bijzonder Pim, Corne, Peter, Marcel en Michael Snoeren van DEM Bouwgroep voor hun inzet.

Vanaf zaterdag ook met pin betalen in onze keuken

Vanaf zaterdag ook met PIN betalen bij onze keuken.

Vanaf zaterdag 9 februari hebben we ook in de keuken een nieuw kassasysteem actief en is het mogelijk om met te pin betalen. Afgelopen jaar hebben we eenzelfde systeem ook al succesvol in gebruik genomen bij de bar. Op deze manier hebben we wederom een verbetering van de service aan onze leden en gasten gerealiseerd.

Willem II voetbalkamp bij Sc ‘t Zand

In de zomervakantie komt Willem II naar SC ‘t Zand met een gave voetbalactiviteit, het Willem II Voetbalkamp! Alle kinderen in de leeftijdscategorie 6 t/m 15 jaar kunnen meedoen. Bij deelname wordt dagelijks van 9:00 tot 15:00 uur een afwisselend programma afgewerkt, waarbij plezier en voetbalbeleving centraal staan!

Tijdens het Willem II Voetbalkamp worden deelnemers op een enthousiaste en actieve manier getraind door gekwalificeerde trainers. Gedurende het veldprogramma worden uitdagende techniektrainingen en partij-, en afwerkvormen gecombineerd met voetbalplezier. Daarnaast train je tijdens het Willem II Voetbalkamp in een gaaf Willem II voetbalkampen tenue!

Willem II Voetbalkamp – SC ‘t Zand

Dinsdag 13, Woensdag 14 en Donderdag 15 augustus van 9:00 tot 15:00 uur

Deelnemers ontvangen:

  • Willem II Voetbalkampen tenue
  • Lunch, gezonde tussendoortjes en drinken
  • Komst van 2 eerste elftal spelers van Willem II
  • Willem II Voetbalkampen certificaat
  • 3 dagen lang voetbalplezier

 

We gaan er een geweldig voetbalkamp van maken! Kom jij ook?

Schrijf je snel in op: www.willem-ii.nl/voetbalkampen

 

 

Welkom op de officiele website van Sc 't Zand