Aankondiging medewerkersavond

Onze traditionele medewerkersavond wordt dit jaar gehouden op zaterdag 18 juni a.s. Noteer deze datum alvast in je agenda.

Vrijwilligers kunnen zich al aanmelden op bestuur@sctzand.nl

Nadere informatie volgt snel.

Michael Snoeren Hoofdtrainer O13-2

Met bijzonder genoegen kunnen wij als technische commissie communiceren dat Michael Snoeren de nieuwe hoofdtrainer van hoofdklasse ploeg O13-2 zal worden. Michael is al jarenlang actief als jeugdtrainer en coordinator en ook nog een oud speler van het 1e elftal, een echte ''Zandman''.

Michael zal ook starten aan zijn UEFA C cursus komend seizoen om zich verder door te ontwikkelen. De verdere staf van de O13-2 zal de komende dagen vorm krijgen.

Wij wensen Michael veel plezier en succes!

Voetbalplaatjes: hulp gezocht

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers, die ons kunnen helpen met de actie rondom de voetbalplaatjes.

De voorbereiding gaat nog voor de zomervakantie plaatsvinden, wij denken aan maximaal 2 maal samenkomen. Vanaf 5 september a.s. zou dan e.e.a. opgestart gaan worden.

Ook zijn wij op zoek naar een fotograaf die het misschien wel heel leuk vindt om onze jeugdige voetballertjes op de foto te zetten.

Reageren kan naar:

Coordinatorj015@sctzand.nl of sponsoring@sctzand.nl

Vacature Clubhuisbeheerder(s) (betaalde functie)

Ben jij degene met ervaring in de horeca, ben je sportminnend en hou je van aanpakken dan ben jij de juiste persoon!!

Startdatum 1 augustus 2022

(de openingstijden van ons clubhuis zijn op trainingsavonden tussen +/- 17.30 en 22.00 uur (donderdag 00.00 uur) zaterdagen tussen 7.30 uur – 19.00 uur en op zondagen van 8.30 uur tot 19.00 uur)

Wij zoeken

Kandidaten die reeds ervaring hebben opgedaan in de horeca, bij voorkeur al in het bezit zijn van de opleiding Sociale Hygiëne, sterk zijn in organiseren, sportminnend, van aanpakken weten met een glimlach, geen acht tot vijf mentaliteit en zorgen voor gezelligheid na een training en de wedstrijd!

Wat ga je doen?

 • Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de voorraad en doet de bestelling van de dranken etenswaar en schoonmaakartikelen.
 • Je bent verantwoordelijk voor het (mede) werven, beheer en de planning van vrijwilligers die de bar en keukendiensten draaien.
 • Je draait zelf mee in het rooster en geeft daarbij leiding aan de bar en keuken vrijwilligers op de zaterdagen en zondagen.
 • Je beheert en bedient de kassa, inclusief het op eenvoudige wijze verwerken van PIN - betalingen.
 • Je bent verantwoordelijk voor een correcte overdracht van de omzet aan de penningmeester.
 • Je beheert de agenda van de verschillende bespreekruimtes en verwerkt de reserveringen.
 • Je coördineert en verzorgt de schoonmaak van de verschillende ruimtes die tot het clubhuis behoren.
 • Je onderhoud de dagelijkse contacten met de verschillende leveranciers.
 • Je bepaalt (mede) de sfeer en gezelligheid in onze kantine door het (mede) organiseren van verenigingsactiviteiten die plaats vinden in en rond het clubhuis.

Waar kom je te werken?

Wanneer je bij de vereniging van voetbalclub 't Zand komt dan zie je overal kinderen en spelers, die zin hebben om te voetballen. Samen met het publiek waaronder vele ouders is een drukte van belang. In het clubhuis is het niet anders. Ondanks dat het een grote club is, heerst er een ‘ons kent ons’ sfeer. Hou je van enthousiasme en levendigheid en krijg je daar zélf ook energie van dan is deze baan iets voor jou.

Wat zijn de arbeidsvoorwaarden?

 • Het betreft een betaalde functie waarbij de voorwaarden van de CAO Sport gelden.
 • Het salaris en de werktijden kunnen in overleg worden vastgesteld.
 • Het clubhuis is rond Kerst +/- 2 weken en de zomerperiode rond de maand juli +/- 6 weken gesloten waarin geacht wordt de vrije dagen op te nemen.

Informatie en reageren

Heb je interesse of wil je meer informatie? Stuur een mail naar bestuur@sctzand.nl.  Zet in de mail je naam en telefoonnummer. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Trainerscarrousel

Frank de Brouwer verlengt bij senioren 2.

Frank de Brouwer is ook volgend seizoen trainer van het 2e elftal van de selectie van Sc ’t Zand. De samenwerking is van beide kanten uitstekend bevallen en dat vertaald zich ook in de goede prestaties op het veld, voor komend seizoen willen we de selectie vergroten en stabiliseren. Daar hebben de club en Frank enorm veel zin in om dit te volbrengen.

Younes Kanoun ook volgend seizoen trainer O19

Met trots kunnen we melden dat Younes Kanoun ook volgend seizoen de trainer is van de O19-1 van Sc ’t Zand. Na een zeer intensief seizoen en goede samenwerking kijken we enorm uit naar de toekomst. Ook bied de club Younes de kans om zijn UEFA B te behalen volgend seizoen. Ook onderzoeken we nog een mogelijke rol binnen het technisch beleid voor Younes.

Ronnie van Boxtel hoofdtrainer O17

In het seizoen 2022-2023 zal Ronnie van Boxtel hoofdtrainer van de O17 selectie van Sc ’t Zand zijn. Ronnie is al jarenlang op diverse teams actief als (hoofd)trainer. Wij zijn ontzettend trots dat hij ook volgend seizoen onderdeel uit maakt van onze club. Ronnie is in de afrondende fase van zijn UEFA B cursus waardoor we als club ook weer een UEFA B-er rijker zijn.

Kim Broers hoofdtrainer O16 

Met gepaste trots kunnen wij bevestigen dat Kim Broers volgend seizoen hoofdtrainer wordt van de O16-1. Kim is al jarenlang in verschillende functies actief binnen onze vereniging en wij zijn blij dit te continueren. Kim is na dit seizoen ook in bezit van haar UEFA B en we onderzoeken op dit moment of Kim een rol kan krijgen binnen de technische commissie van onze vereniging.

Jordy van de Minne hoofdtrainer O15-1

Volgend seizoen zal trainerstalent Jordy van de Minne doorgroeien als hoofdtrainer van de O15-1. Jordy is sinds dit seizoen weer actief binnen de vereniging, waar hij voorheen als 1e elftal speler actief was is hij nu passievol trainer. Wij zijn ontzettend blij dat Jordy deze stap kan maken. Volgend seizoen zal de club ook faciliteren van de Jordy zijn UEFA C kan gaan halen waar hij reeds voor is toegelaten.

Ian Ross nieuwe hoofdtrainer O14 selectie

Met trots kunnen wij communiceren dat Ian Ross de nieuwe hoofdtrainer van de O14 van Sc ’t Zand zal worden. Na een bijzonder succesvol seizoen met de O13-1 in de 1e divisie zal Ian meegroeien met de huidige lichting. Ian is al jarenlang actief binnen de club op meerdere elftallen. Op dit moment is de club ook met Ian in gesprek om volgend seizoen zich te voegen tot de staf van het 1e elftal. Ian is na dit seizoen in het bezit van UEFA B en zal zich verder willen ontwikkelen binnen de O14 en senioren selectie.

Ronald van Weerelt hoofdtrainer O13

Ook volgend seizoen is Ronald van Weerelt actief binnen onze vereniging, want hij zal de hoofdtrainer van de O13 worden. De club is enorm blij dat deze verlenging rond is gekomen. Ronald speelt een fantastisch seizoen met de O13-2 en wij zijn enorm benieuwd hoe de ontwikkeling van dit elftal zich doorzet volgend seizoen. Ronald kwam dit seizoen over van Baronie waar hij jarenlang actief was als jeugdtrainer.

Selectie heren 1 wordt versterkt

Voor het seizoen 2022-2023 wordt de heren selectie van onze vereniging versterkt!

Thijs Jongbloets keert terug bij de selectie, na een aantal jaar blessure leed hebben zowel Thijs als de staf een positief gevoel voor het volgend seizoen.

Ook Luca den Heijer keert terug bij ’t Zand, waar hij ooit in de F1 kampioen werd en via Gudok, NAC, Willem II en Kozakken Boys weer terug komt en volgend seizoen in het rood en wit speelt.

Bob Melis versterkt ook de selectie, Bob heeft na profjaren bij NAC en PSV afgelopen jaar bij Baronie in de hoofdklasse gespeeld, wij zijn ontzettend blij met zijn komst.

Dorus van Trier komt over van Hilvaria, Dorus heeft met zijn BVO achtergrond en vele wedstrijden in Hilvaria een bak aan ervaring waar we ontzettend trots op zijn hem toe te mogen voegen aan de selectie.

Bodie Scholten komt over van Uno Animo. Bodie heeft na zijn tijd bij NAC seizoenen ervaring op gedaan bij Uno Animo in het eerste elftal, met zijn snelheid, diepgang en scorend vermogen een aanwinst voor onze selectie.

Jeugdspelers Bilal Skaness en Zakaria Dap maken definitief de overstap van de O19 naar de selectie. Hier zijn we trots op.

Groene kaart voor JO13-7

Onze JO13-7 (combinatieteam JO11-1 en JO11-2) heeft vandaag -onder leiding van scheidsrechter Patrick Cohen- de groene kaart in ontvangst genomen. De groene kaart is een van de uitingen die voortkomen uit de afspraken die het netwerk Positief Voetbalklimaat Tilburg met elkaar hebben gemaakt om positief, gewenst gedrag te stimuleren. De groene kaart wordt na afloop van een wedstrijd door de scheidsrechter uitgedeeld aan een opvallend sportief persoon of team. De scheidsrechter heeft na afloop van de wedstrijd de kaart aan het hele team gegeven. In zijn toespraak heeft hij aangegeven dat hij naast sportief gedrag ook genoten heeft van het spel. Het team won met 6-1 van FC Tilburg JO13-2. Verder hebben de trainers en de ouders een groot compliment gekregen over de goede en fijne sfeer langs de kant.

Deze waardering is vooral een beloning voor de jarenlange samenwerking tussen de selectietrainers van deze lichting. Vanaf de JO8 trainen deze teams samen. Een mooi voorbeeld van breed opleiden van spelers waar wij als club voor staan.

De ZANDMARKT 2022 komt er aan

DONDERDAG 26-5-2022 Hemelvaartsdag.

Op Hemelvaartsdag, 26-5-2022 organiseert :
Rocoevents ism Sc 't Zand voor de 8e keer de traditionele

 

SnuffelZandMarkt

De locatie is Bijsterveldenlaan 1, te Tilburg.

De markt is vanaf 10.00 uur geopend voor publiek en duurt tot 17.00 uur.
Entree voor dit evenement zal €1,00  bedragen welke ten goede komt voor de jeugdafdeling

 

Vol op kramen en grondplekken voor ieder wat wils.

Ook voor de kids zal er  vertier zijn wat dat zal worden houden we nog even geheim

 

Dit jaar zal ons complex ook stralen met Roofvogels en uilen ( u kan met deze vogels op de foto ) :

 

Zazu & Co

“De KLEEDJES-MARKT”

“De kleedjes markt is bedoeld voor kinderen tot 15 jaar die hun eigen speelgoed kan verkopen op een eigen meegenomen kleedje (of zeil) max 3x3,
Hiermee kunnen  ook de kinderen om hun verkooptechniek te laten zien.
Het is de bedoeling dat de kinderen hun eigen meegespeelde speelgoed/goederen te koop aanbieden.
De kosten hiervan bedragen SLECHTS €2,50 euro per plek .

Wij als organisatie zetten daartegenover dat elk kind dat zich inschrijft en ook aanwezig is op de kleedjes-markt van ons een kleine attentie zal krijgen
Al met al een leuke verdienste en leuke dag voor de kids.”
Heb je interesse reageer dan op deze mail met je naam adres en leeftijd.
Dan zorgen wij dat je een bevestiging krijgt
Of boek deze snel en gemakkelijk op  http://www.rocoevents.nl

Al met al een leuke verdienste en leuke dag voor de kids.”

Tot dan.......

Agenda algemene ledenvergadering

AGENDA ALGEMENE VERGADERING D.D. 11 APRIL 2022

Hierbij nodig ik u uit tot het bijwonen van de algemene ledenvergadering van 11 april 2022, aanvang 20.00 uur, in het clubhuis aan de Bijsterveldenlaan 1 te Tilburg.

 1. Opening voorzitter
 2. Mededelingen
 3. Vaststellen notulen algemene vergadering d.d. 9 maart 2020
 4. Verkiezing bestuursleden seizoen 2020-2021 en 2021-2022:Statutair aftredend ingevolge artikel 12, eerste lid, van het Huishoudelijk Reglement zijn: secretaris, afgevaardigden junioren, pupillen/kabouters, penningmeesterDe functie secretaris is vacant.
  De afgevaardigden junioren Wim Drost, pupillen/kabouters Jack van Gestel en de penningmeester Frank Ficheroux (laatste seizoen 2021-2022) stellen zich herkiesbaar.

  Het bestuur stelt voor om: De afgevaardigden junioren Wim Drost, pupillen/kabouters Jack van Gestel en de penningmeester Frank Ficheroux (laatste seizoen 2021-2022) te herbenoemen.

  Tot 11 april 2022 zijn alle stemgerechtigde leden bevoegd tegenkandidaten te stellen, mits de kandidaat door tenminste drie leden bij het bestuur (secretaris) schriftelijk wordt aangemeld, en deze schriftelijk verklaart een eventuele benoeming te aanvaarden en welke functie hij/zij eventueel ambieert.
 5. Jaarverslag secretaris over de periode 1 juli 2019 tot en met 30 juni 2021
 6. Jaarverslag penningmeester over de periode 1 juli 2019 tot en met 30 juni 2021
 7. Vaststellen begroting seizoen 2021-2022
 8. Vaststellen contributie seizoen 2021-2022
 9. Verslag kascommissie en decharge penningmeester
 10. Verkiezing kascommissie
 11. Ontwikkelingen
 12. Rondvraag

Voor aanvang van de vergadering wordt U in de gelegenheid gesteld de presentielijst te tekenen. Het tekenen van de presentielijst is ook verplicht. De agenda wordt gepubliceerd op de website alsmede ter inzage gelegd bij het wedstrijdsecretariaat.

Klik >>hier<< voor de notulen van de ALV van 9 maart 2020 en de jaarverslagen van de seizoenen 2019-2020 en 2020-2021.

Toon de Kroon,
Voorzitter

Welkom op de officiele website van Sc 't Zand