60 jaar Sc ’t Zand: een impressie

Op 17 september hebben we met veel leden en oud-leden gevierd dat onze vereniging op 1 november 1962 is opgericht. Sc 't Zand is 60 jaar jong.

De feestcommissie heeft er alles aan gedaan om dit jubileum op gepaste manier te vieren.  We kunnen vaststellen dat alle verwachtingen zijn overtroffen.

Reünie

's-Middags was de reünie. Hier hadden zich veel oud-leden voor aangemeld. In een feestelijke sfeer werden veel oude herinneringen opgehaald.

Zilveren Erepenning

TILBURG - 20220917 -
Joris Buijs Fotografie
Sc ’t Zand
Frank Ficheroux en Toon de Kroon
Zilveren Erepenning

Om 15:30 kreeg onze burgemeester Theo Weterings het woord. Hij sprak zijn waardering uit voor wijze waarop onze voorzitter, Toon de Kroon en onze penningmeester, Frank Ficheroux zich meer dan 30 jaar, vrijwillig voor onze vereniging hebben ingezet.
Hij verraste Toon en Frank met het toekennen van de Zilveren Erepenning van de Gemeente Tilburg.

Lid van Verdienste KNVB

Hierna feliciteerde Betty Schelle, lid van de ledenraad van de KNVB onze vereniging met het 60 jarig jubileum en overhandigde een lijst met een herinneringsvaan.
Toon en Frank kregen van Betty de speld en de oorkonde behorende  bij de Lid van Verdienste onderscheiding van de KNVB uitgereikt.

De onderscheidingen zijn een  mooie blijk van waardering voor hun jarenlange inzet als Dagelijks Bestuurslid van onze vereniging.

Openingswoord: Toon de Kroon

Jubilarissen

Elk jaar huldigen wij de leden die 25, 40 of 50 jaar lid zijn van onze vereniging. Vanaf nu wordt hier 60 jaar aan toegevoegd.
60 jaar: Rinus van Tilburg (afwezig vanwege gezondheid).
50 jaar: Piet Bastings, Frank Bastings, Hans Ramaker (d’n Dalli) en Cees Smits (vanwege gezondheid vertegenwoordigt door zijn zoon Ton).
40 jaar: Toine Jongbloets.
25 jaar: Frank de Kivit en Theo Wagener.

Feestavond

Om 20.30 uur begon de spetterende feestavond met live optredens van partyband Everybody Charles en Frank Smeekens. In de pauzes en na de live optredens verzorgde DJ  Danny de muziek.

Fotoalbum feestavond

Video's live optredens

Foto's: Johan van Gisteren, Harry Roestenburg, Joris Buijs Fotografie en Phons Stokkermans.
Video's: Johan van Gisteren, Harry Roestenburg en Phons Stokkermans.

Wedstrijd oud senioren gaat helaas niet door!

De wedstrijd in het kader van ons 60 jarig bestaan kan helaas niet doorgaan.

Omdat de fysieke gesteldheid van onze oud senioren hun in de steek laat, is het aantal fitte spelers dermate uitgedund dat het ons verstandig lijkt de wedstrijd te annuleren.

Erg jammer, maar daarentegen hebben we meer dan voldoende "fitte" (oud) leden voor de Reünie en de Spetterende Feestavond.

Beide evenementen kunnen rekenen op een bomvol clubhuis!

Hieronder een aangepaste programma.

Let op!

Tussen de Reünie en de Feestavond is onze bar gesloten i.v.m. de voorbereidingen voor de spetterende feestavond.

Programma

15:00 - 17:30 uur Reünie

Gezellig bijpraten, herinneringen ophalen en foto's uit de oude doos. Tevens de gelegenheid om de jubilarissen in het zonnetje te zetten.

20:30 – 01:30 uur        Spetterende feestavond 18+

Swingende avond met DJ en live muziek van de partyband Everybody Charles en Frank Smeekens

Tot straks, wij hebben er veel zin in!

Met vriendelijke en sportieve groet,
Feestcommissie Sc 't Zand 60 jaar

Sc ‘t Zand 60 jaar “Jeugdactiviteit” 25 en 26 oktober (herfstvakantie)

Daar het organisatorisch onmogelijk is gebleken een jeugdactiviteit te combineren met de op 17 september geplande reünie en feestavond voor de volwassenen, is er voor gekozen de herfstvakantie te benutten om onze jeugd een Sportclub t Zand 60 jaar programma aan te bieden. Ook bij het 40 en 50 jarig jubileum was dit een groot succes.

Voor dinsdag 25 en woensdag 26 oktober wordt een voetbalevenement voorbereid voor de jeugd t/m O15. De bedoeling is dat de beide dagen in tijdblokken verdeeld worden waarbinnen per blok de verschillende leeftijdscategorieën de mogelijkheid krijgen hun voetbalkunsten ten toon te spreiden in verschillende spelvormen.

Voor de jeugd JO16 t/m JO23 wordt nog een passende activiteit uitgewerkt.

Over de verder invulling en aanmeldprocedure zullen wij jullie zo spoedig mogelijk informeren.

Helaas is het, vanwege de grote opkomst bij de reünie en feestavond en de mankracht en ruimte die daarvoor nodig is, organisatorisch niet mogelijk om op zaterdag 17 september voetbalactiviteiten te faciliteren op onze accommodatie.

Graag uw begrip daarvoor.

Bestuur Sportclub ‘t Zand.

 

‘10% korting op het gehele voetbal assortiment!

Gefeliciteerd!

Op vertoon van de Intersport Twinsport Club APP geniet je per direct 10% korting op het gehele voetbal assortiment in een van de 16 Intersport Twinsport filialen bij jou in de buurt.

Het enige wat je hoeft te doen is de Club app te installeren, dit kun je doen door deze link te gebruiken.’

Het club wachtwoord is:  zand

Wij doen mee met Rabo Clubsupport

Ben je lid van Rabobank Tilburg en omstreken? Het zou fantastisch zijn als jij en je familie, vrienden en kennissen jullie stem geven aan Sc ‘t Zand tijdens de Rabobank Clubsupport actie.

De opbrengst van deze actie wordt besteed aan trainingsmaterialen voor de jeugd  en aan aankleding in ons clubhuis.

Je kunt vanaf 5 t/m 27 september 2022  via deze link op drie deelnemende clubs in de regio stemmen. Stem ook op Sc 't Zand!

Doen!!

*** Belangrijk ***

Vanaf 30 oktober zijn er bij *PLUS Peek* weer voetbalplaatjes te sparen!!

Binnenkort zal een professionele fotograaf spelers van de kabouters t/m O16, M017-1 en Heren 1 bij onze club komen fotograferen. Wanneer jouw team verwacht wordt, laten we zsm weten.

Om van jouw foto zo'n mooi voetbalplaatje te maken, hebben we *wel* toestemming nodig van jou of van je ouders. Dit om een aantal persoonlijke gegevens te mogen gebruiken.

*Zonder toestemming kan jouw plaatje niet gedrukt worden*.
En dat zou jammer zijn.

Dit kan heel makkelijk en snel online via de onderstaande link:

http://myclubstore.nl/mcsdcm/consent/SCtZand

*Uiterlijk 5 september moeten de toestemmingen bij ons binnen zijn.*

Vacature keeperstrainers

Wij, Sc ‘t Zand uit Tilburg, zijn opzoek naar meerdere nieuwe keeperstrainers, voor het seizoen 2022-2023.

Wie zijn wij?

  • De grootste en hoogst spelende club uit de regio
  • Ambitieuze club met alle eerste elftallen op divisie niveau
  • Moderne club die constant in ontwikkeling is
  • Een club die altijd denkt vanuit bal bezit, aanvallend voetbal speelt. Spelers … Continue Reading ››

PLAATJES SPAREN BIJ PLUS Peek – update

In overleg met PLUS Peek is ervoor gekozen om binnen onze club de volgende leden/teams mee te laten draaien in deze plaatjesactie: kabouters tot en met 013 teams en Heren 1.

J014, J015 en J016 kan kiezen voor plaatjes of alleen teamfoto en voor de J017 tm J019 is er een mogelijkheid alleen een teamfoto te laten maken.

SC ‘t Zand – PLAATJES SPAREN BIJ PLUS Peek

PLUS Peek heeft ons bestuur benaderd voor een lokale plaatjesactie waarin onze eigen leden nu eens de toppers zijn waarvan een plaatje gemaakt is. De droom van veel SC ‘t Zand leden wordt nu werkelijkheid! Plaatjes  van jezelf en andere SC ‘t Zand -leden zijn vanaf 30 oktober 2022 verkrijgbaar bij PLUS Peek. Het bestuur ziet in deze actie een geweldige kans de vereniging extra te promoten en wil haar leden vanzelfsprekend deze kans niet onthouden.

In overleg met PLUS Peek is ervoor gekozen om binnen onze club de volgende leden/teams mee te laten draaien in deze plaatjesactie:

Vanaf de kabouters tot en met 013 teams en Heren 1.
Voor de 014, 015 en 016 kunnen kiezen voor plaatjes of alleen teamfoto.
Voor de 017 en 019 is er een mogelijkheid alleen een teamfoto te laten maken. 

Binnenkort zal een professionele fotograaf iedereen bij onze club komen fotograferen. Wanneer je met jouw team verwacht wordt, laten we z.s.m. weten.

Er is overigens geen verplichting om deel te nemen aan deze plaatjesactie. Om van jouw foto zo’n fraai plaatje te maken voor deze actie hebben we wel toestemming van jou of van je ouders nodig om een aantal persoonlijke gegevens te mogen gebruiken. Zonder toestemming kan jouw niet gedrukt worden. En dat zou jammer zijn, dus laat deze kans niet voorbij gaan!

Daarom vragen we je nu alvast hiervoor je toestemming te verlenen. Overigens worden al je gegevens na afloop van de actie verwijderd en heb je in de aanloop naar de spaaractie het recht om deze te laten verwijderen (als de plaatjes al gedrukt zijn, kan dit niet meer teruggedraaid worden).

Wil je dit makkelijk online doen ga dan naar: https://myclubstore.nl/mcsdcm/consent/SCtZand en volg de instructies. Het kost je maar 1 minuut tijd.

Lever dit formulier in bij je leider/trainer  of digitaal

Welkom op de officiele website van Sc 't Zand