Martijn van Wanrooy nieuwe trainer vrouwen 1

Met ingang van seizoen 2019-2020 neemt Martijn van Wanrooy het stokje over van Jack Hernandes als trainer/coach van onze vrouwen 1.

Martijn heeft vele jaren ervaring bij het mannenvoetbal en is momenteel actief als trainer/coach van de heren selectie van Audacia in Moergestel. Martijn is bij Sportclub t Zand geen onbekende en is momenteel actief als jeugdtrainer bij de O9 en ondersteunt regelmatig bij de keeperstrainingen op de maandagavond.

Martijn ziet de overstap naar het vrouwenvoetbal als een mooie nieuwe uitdaging en zal dit seizoen al regelmatig langs de lijn te zien zijn bij de wedstrijden.

Jan de Hoon ook in het seizoen 2019 / 2020 Hoofdtrainer van de herenselectie van Sc Zand

Na een zorgvuldige evaluatie hebben Sportclub ‘t Zand en Jan de Hoon besloten de samenwerking wederom met een seizoen te verlengen. Voor dit seizoen is lijfsbehoud en een veilige plaats in het “linker rijtje” in de 1e klasse de eerste doelstelling. Richting komend seizoen is inmiddels een start gemaakt met het samenstellen van de technische staf en een spelersgroep waarmee “het zijn van een gezonde en stabiele 1e klasser” als korte termijn ambitie, verder uitgebouwd kan worden.

Jack Hernandez stopt na 4 mooie seizoenen bij de vrouwen van SC ‘t Zand.

Na het op een haar na missen van  het kampioenschap in de Hoofdklasse in het seizoen 2016-2017, lukte het Jack met zijn team afgelopen seizoen wel het kampioenschap binnen te halen en de voor de vrouwen van SC t Zand historische stap te zetten richting Top klasse .

De doelstelling voor dit seizoen om SC 't Zand te behouden voor de Topklasse, is voor Jack de laatste grote uitdaging . De club gaat op zoek naar een nieuwe trainer.

Antal Tooten keert terug bij Sc ‘t Zand

Antal Tooten keert met ingang van het seizoen 2019-2020 terug bij Sc ’t Zand. Antal volgt Erik Marell op als trainer van het 2e senioren elftal van Sc ’t Zand.

Dit nadat Erik Marell enige tijd geleden had aangeven te stoppen als trainer in verband met studieverplichtingen. We willen Erik bedanken voor de 2 mooie jaren waarbij hij het kampioenschap en daarmee promotie naar de reserve hoofdklasse heeft behaald. Erik blijft wel actief als lid van de Technische Commissie van de club.

Met Antal halen we een ervaren trainer in huis. Antal komt volgend seizoen een aantal oud bekende tegen in de spelersgroep. In zijn vorige periode bij de club is hij met de toenmalige O17-1 en O19-1 gepromoveerd naar de 4e divisie.  Antal heeft erg veel zin in zijn nieuwe avontuur als trainer. We heten hem daarom ook van harte welkom.

Foto: beeld werkt

Voetbalplaatjes omruilen

Heb je in de kerstvakantie nog voetbalplaatjes geruild en je boek nu bijna vol, op net die paar na? Geen probleem: a.s. zaterdag 12 januari 2019 hebben we een ruilmiddag bij SC ’t Zand!
We beginnen om 11.00 uur en eindigen zo rond 14.00 uur. Dus neem je dubbelen mee en ruilen maar.

 

Nieuwjaarsreceptie Zaterdag 5 Januari 2019

Op Zaterdag 5 Januari 2019 willen wij alle leden en vrienden van Sc 't Zand uitnodigen voor onze gezellige nieuwjaarsreceptie.

De avond begint  vanaf 20.00 uur en er is live muziek en lekker hapjes.
Wij hopen jullie allemaal te kunnen begroeten op 5 Januari.

Wij wensen iedereen  fijne feestdagen en een sportief en gezond 2019 toe!!

20 december: foute kersttruienborrel

Op donderdag 20 december is het alweer de laatste clubavond van het jaar. Net als vorig jaar organiseren we op deze clubavond een "foute kersttruienborrel".
Deze begint om 21:00, de muzikale omlijsting is van DJ Jordi en de prijs van een glas bier is 1 euro.

Voetbal Academie Brabant start nieuwe indoorcursussen

Voetbal Academie Brabant start vrijdag 4 en zondag 6 januari 2019 met nieuwe indoorcursussen in Goirle bij Indoorsport Brabant

Deze cursussen zullen gegeven worden door trainers met ervaring bij Betaald Voetbal Organisaties en zullen op de voet gevolgd worden door de scouts uit binnen- en buitenland!

Centraal staat de individuele ontwikkeling van elk kind die wij trainen volgens ons eigen ontwikkeld technisch leerplan.

In dit leerplan zullen we iedere training het niveau verhogen waardoor uw kind iedere keer meer uitgedaagd zal worden.

We gaan samen aan de slag om technieken aan te leren, te beheersen en uit te voeren. Vanaf de eerste training worden positieve gewoonten zoals sportiviteit, zelfdiscipline, zelfstandigheid en eigen initiatief gekweekt.

Doordat ook al jarenlang de allerbeste spelers uit heel Zuid - Nederland aan deze cursussen deelnemen zal uw zoon of dochter enorm uitgedaagd worden doordat ze traint met spelers die ook op hetzelfde hoge niveau voetballen en de allerbeste professionele trainers die oog hebben voor de fijnste details. Hierdoor kunnen wij garanderen dat uw kind enorme stappen gaat maken in zijn of haar ontwikkeling.

Na afloop van deze cursus ontvangt uw kind een diploma waarop wij een observatie toevoegen van de ontwikkeling in deze lessen.

De volgende onderdelen komen aan bod:

* Tientallen bewegingen in verschillende 1 tegen 1 situaties
* Spelvormen zonder en met bal
* Pass- en trapvormen
* Loop- en coördinatie training met en zonder bal
* Cognitieve training met en zonder bal
* Diverse soorten training met Smart Goals
* Partijvormen met kleine en grote doelen

U kunt inschrijven op de volgende locatie:

Indoor Sport Brabant
De Geitenhoef 1
5051 JZ Goirle

Vrijdag 19.00 - 20.00 uur
Cursus data vrijdag:
Januari 4 - 11 - 18 - 25
Februari 1 - 8 – 15 – 22

Zondag 10.00 - 11.00 uur
Cursus data zondag:
Januari 6 - 13 - 20 - 27
Februari 3 - 10 – 17 - 24

U kunt inschrijven via onderstaande link:
Indoorcursus 2019 Goirle

Zorg dat je er snel bij bent want vol=vol!

Voor meer informatie en inschrijven:
Voetbal Academie Brabant
www.voetbalacademiebrabant.nl of info@voetbalacademiebrabant.nl
 06-81409638

Welkom op de officiele website van Sc 't Zand