JO13-1G kampioen 3e Divisie

Onze JO13-1G is kampioen geworden in de 3e Divisie. Een prestatie van formaat.

Hierdoor speelt dit team volgend seizoen in de 2e Divisie.

Spelers,speelster en staf van harte gefeliciteerd met dit prachtige resultaat.

Opzeggen lidmaatschap moet voor 15 juni

Als je met voetballen wilt stoppen dan moet je voor 15 juni een schriftelijk verzoek indienen bij de ledenadministratie. Je kunt doen door onderstaand formulier in te vullen en te verzenden.

Een schriftelijke, mondelinge of telefonische opzegging bij commissies, leiders, trainers of andere medewerkers, is beslist onvoldoende en wordt dan ook niet als opzegging geaccepteerd.

Wanneer het lidmaatschap in de loop van het seizoen of na 15 juni wordt beëindigd, blijft de contributie voor nieuwe verenigingsjaar verschuldigd.

Wil je bij een andere vereniging gaan voetballen, dan moet deze je voor 15 juni aangemeld hebben in Sportlink, het ledenadministratiesysteem van de KNVB. Wij geven alleen toestemming aan dit verzoek als jij bij ons geen financiële verplichtingen hebt.

Vragen over het lidmaatschap kun je mailen naar ledenadministratie@sctzand.nl

Rijschool de Eendrachtcup op 22 en 23 juni

In het weekend van 22 en 23 juni is Sc ’t Zand voor de derde keer gastheer van de Rijschool de Eendracht cup. Een toernooi opgezet door de hoofdtrainers van Sc ’t Zand voor de nieuwe O13, O15, O17 en O19 teams voor het seizoen 2019-2020.

Deelnemende verengingen zijn onder andere: Sarto, UDI 19, RKVV Roosendaal, Scharn, Baronie, UNA, RKVVO, TOGB, Unitas '59, ASWH en Jeka.

In elke poule zullen 10 teams uitkomen, op zaterdag spelen de O13 en O17 tegen elkaar. Op zondag is het de beurt aan de O15 en de O19 teams.

In memoriam: Hein de Jong

Zondag 19 mei hebben wij na een slopende ziekte helaas afscheid moeten nemen van Hein de Jong. Hein was sinds 1 september 1973 lid van onze vereniging waar hij begon als speler van ons veteranenteam, en werd daarna al snel, samen met Joke, lid van de activiteitencommissie. Hier heeft hij al die jaren, tot zijn gezondheid het niet meer toeliet, een bijdrage geleverd aan de toernooien, het draaien van de bingoavonden, het verzorgen van lunches bij vele activiteiten en coach van het team van de week bij de thuiswedstrijden van ons 1e heren elftal. Wij verliezen in Hein een groot clubman.

Het afscheid nemen van Hein is in het uitvaartcentrum van coöperatie DELA, Karel Boddenweg 3 te Tilburg, op donderdag 23 mei van 18.30 tot 19.00 uur.

De afscheidsdienst wordt gehouden op vrijdag 24 mei om 09.45 uur in Aula Atrium van het crematorium, Karel Boddenweg 5 te Tilburg. U kunt een donatie doen voor het KWF. Er zullen hiervoor collectebussen in het crematorium staan.

Na de dienst is er gelegenheid om de familie persoonlijk te condoleren in de koffiekamer van het crematorium.

Wij wensen Joke, Roland, Saskia en Jelle veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.

Bestuur Sportclub ’t Zand

Willem II komt bij Sc ‘t Zand

Schitteren in de zomervakantie? Willem II organiseert in de zomervakantie het Willem II Voetbalkamp bij Sportclub ‘t Zand! Alle jongens en meisjes in de leeftijdscategorie 6 t/m 15 jaar kunnen zich aanmelden voor drie te gekke dagen. Schrijf je dan in voor het Willem II Voetbalkamp via www.willem-ii.nl/voetbalkampen!

Wanneer is het Willem II Voetbalkamp?
Het Willem II Voetbalkamp bij Sportclub ‘t Zand wordt georganiseerd op dinsdag 13 tot en met donderdag 15 augustus in de laatste week van de zomervakantie en is dagelijks van 9 uur t/m 15 uur voor de deelnemers.

Wat kun je van het Willem II Voetbalkamp verwachten?

  • Elke dag voetballen in een vernieuwd Willem II Voetbalkampen tenue (dat je na afloop mag houden)!
  • Leuke spel, techniek en partijvormen en trainen met SMART-goals!
  • Professionele begeleiding van gediplomeerde jeugdtrainers
  • Iedere dag een lunch, gezonde tussendoortjes en drinken
  • Een Meet & Greet eerste elftalspelers van Willem II
  • Een kinderpersconferentie en nieuwe animatie-activiteiten

Zien we jou in de zomervakantie op de velden van Sportclub ‘t Zand? Meld je dan aan via www.willem-ii.nl/voetbalkampen!  

 

De ZANDMARKT 2019 komt er weer aan

DONDERDAG 30-5-2019 Hemelvaartsdag.

Er zijn nog enkele plekken vrij ben er snel bij want vol is vol
Net zoals voorgaande jaren georganiseerd door:
ROCOEVENTS.NL

Dit jaar zal ons complex stralen met Valkerij NADICIA

Door de prettige samenwerking met Sc t Zand  gaan de boekingen via de website van www.rocoevents.nl

Inschrijven?

 WWW.DEZANDMARKT.NL
( Klik om naar de site u wordt doorverwezen naar de bestelpagina van de zandmarkt op rocoevents.nl )

 Zoals u gewent bent van ons gaat dit via de site een online reserveringssysteem waarna u ook direct kan betalen via I-deal of overmaken via uw eigen bank en u dus zeker van bent dat u een kraam of grondplek hebt.
Uw reservering krijgt u direct in uw mailbox en is tevens uw bevestiging.
nadien krijgt u zoals gewent nog een nummer toegewezen waarmee u toegang krijgt op het terrein. ( binnen 1 week voor markt heeft u deze in uw mailbox )

“De KLEEDJES-MARKT”
“De kleedjes markt is bedoeld voor kinderen tot 15 jaar die hun eigen speelgoed kan verkopen op een eigen meegenomen kleedje (of zeil) max 3x3,
Hiermee kunne  ook de kinderen om hun verkooptechniek te laten zien.
Het is de bedoeling dat de kinderen hun eigen meegespeelde speelgoed/goederen te koop aanbieden.
De kosten hiervan bedragen SLECHTS €2,50 euro per plek .

Wij als organisatie zetten daartegenover dat elk kind dat zich inschrijft en ook aanwezig is op de kleedjes-markt van ons een kleine attentie zal krijgen
Al met al een leuke verdienste en leuke dag voor de kids.”
Heb je interesse reageer dan op deze mail met je naam adres en leeftijd.
Dan zorgen wij dat je een bevestiging krijgt
Of boek deze snel en gemakkelijk op www.rocoevents.nl 

Al met al een leuke verdienste en leuke dag voor de kids.”

Tot dan.......

Heren 1 in finale 013 Cup

Door een 1-0 overwinning op vv Rijen (Doelpunt Milo Brown), heeft Heren 1 de finale van de 013 cup behaald.

Deze wedstrijd wordt gespeeld op vrijdag 31 mei, op het complex van VOAB en begint om 19.30 uur. De tegenstander is  tweedeklasser VOAB.

Eric Huigen gaat verder als keepers trainer.

Eric Huigen gaat verder als Keepers Trainer.

Sc 't Zand is blij en trots om te kunnen meedelen dat Eric Huigen ook volgend jaar de training van keepers verzorgd. Eric is al 3,5 jaar keepers trainer bij 't zand en de samenwerking verloopt meer dan prima. Eric brengt een positieve bijdrage aan het geheel wat resulteert in een goede progressie van onze jeugdkeepers in diverse leeftijdscategorieën. Kortom goed nieuws voor onze jeugdopleiding, onze keepers en Sc 't zand in het algemeen.

Hieronder een kort vraaggesprek met Eric.

Eric wat vind jij ervan dat het zand met je door wil?

Natuurlijk vind ik dat fantastisch, ik ben hier 3,5 jaar geleden begonnen en ben hier nog lang niet klaar. Ik kan me hier nog verder ontwikkelen en daar ben ik 't zand zeer dankbaar voor. Het is een geweldige club met fantastische mensen. In deze periode heb ik veel mensen leren kennen en ook veel vrienden gemaakt.

Hoe heb je het afgelopen jaar ervaren?

Heel goed, we hebben heel veel goede keepers hier. Tevens willen de kinderen ook echt trainen en beter worden. Het is echt super tof om met zoveel kinderen te mogen werken en ze altijd met een glimlach van het veld te zien gaan, daar doe je het toch voor! Maar ik kan dat natuurlijk niet alleen daarom ben ik blij met mijn hulp trainers: Youri, Tom & Yanick. Zij ondersteunen mijn elke keer weer!

Is het geven van training aan keepers een soort van baan voor je ?

Ja dat klopt. 5 jaar geleden ben ik er mee begonnen. Ik heb heel veel in mijn zelf geïnvesteerd en nu komen de resultaten. Voor het seizoen 2019/2020 zit ik nagenoeg vol, dat betekend 50 uur in de week op het veld staan en training geven. Mooier kan toch niet? Ook ga ik aan de slag bij een betaald voetbalclub ( jeugd ) maar die naam kan ik nog niet bekend maken.

Waar zie je jezelf over 5 jaar?

Dan hoop ik mijn hoogste papieren te hebben als keeperstrainer en bij een Eredivisie club training te geven. Helaas heb ik geen cv met 300 eredivisie wedstrijden dus ik moet het echt van mijn eigen kwaliteiten en netwerk hebben maar ik ben er van overtuigd dat die droom gaat uitkomen.

Eric namens Sc 't Zand, dank voor dit gesprek en heel plezier succes volgend jaar.

Jack van Gestel,
Namens coördinatie, bestuur en uiteraard alle keepers.

Welkom op de officiele website van Sc 't Zand