Afscheid Jack van Gestel

Jack van Gestel neemt na 20 jaar sportclub t Zand afscheid en gaat een nieuwe uitdaging aan.

Na een maand vakantie in Peru en Bolivia is Jack onder indruk geraakt van Zuid Amerika en gaat hij zich inzetten voor een aantal projecten in de Amazone waar hij goede contacten heeft opgedaan.

Op 10 augustus hebben we met het bestuur afscheid genomen en hem vanwege zijn grote verdiensten voor de club in het zonnetje gezet. Jack blijft de club een warm hart toedragen en kijkt met veel plezier terug op de afgelopen 20 jaar.

Langs deze weg willen we Jack nogmaals dank zeggen en we gaan hem nog zeker op de club terugzien.

Over de nieuwe taakverdeling en invulling in het bestuur zullen we u later informeren.

Raboclubsupport: geef je stem aan Sc ’t Zand

Ben jij lid van Rabobank Tilburg en omstreken? Het zou fantastisch zijn als jij en je familie, vrienden en kennissen jullie stem geven aan Sc ‘t Zand tijdens de Rabobank Clubkas Campagne!

Steun ons door te stemmen via de Rabo App of op rabobank.nl/clubsupport
Met stemcode Zand vind je onze vereniging.

Nieuw wedstrijdshirt: Hummel Fyn

Belangrijk nieuws voor de leden van Sc 't Zand: ons huidige wedstrijdshirt wordt vervangen door het model Fyn.

Om onze waardering te tonen aan onze leden, bieden we een korting van 15% aan in onze webshop voor de aanschaf van het nieuwe shirt. Bovendien is het clublogo gratis bij aankoop van het nieuwe shirt, waardoor je je clubidentiteit kunt behouden zonder extra kosten.

Dit is een kans om je wedstrijdoutfit te vernieuwen, dus bekijk onze webshop voor het nieuwe model Fyn en profiteer van deze aanbieding.

Het oude wedstrijdshirt kan, zolang de voorraad strekt, met 20% korting worden aangeschaft.

In memoriam: Dingo Timisela

We hebben het droevige bericht ontvangen dat onze oud trainer Dingo Timisela is overleden.  Dingo heeft vele jaren ons 1e vrouwenelftal getraind.

Ook is hij trainer geweest van onze A1 en B1.

Wij wensen zijn familie heel veel sterkte toe bij het verwerken van dit verlies.

 

Diaro Forsythe international van Sint Maarten

Diaro Forsythe, speler van onze O23-1 is opgeroepen voor het nationale team van Sint Maarten, dat binnenkort in de CONCACAF Nations League speelt tegen Saint Lucia en Guadeloupe.

Van Dick Teunen, Pers- en PR-functionaris van de voetbalbond van St. Maarten hebben we het volgende artikel ontvangen.

SC ‘t Zand heeft international: Diaro Forsythe opgeroepen voor Sint Maarten

Verdediger maakt zich klaar voor duels in CONCACAF Nations League.

SC ‘t Zand heeft een international: Diaro Forsythe is opgeroepen voor de nationale ploeg van Sint Maarten. Met de equipe van bondscoach Piet de Jong maakt Forsythe zich klaar voor de eerste twee duels in een nieuw seizoen van de CONCACAF Nations League. In de B-league neemt Sint Maarten het daarin op tegen Saint Lucia, Guadeloupe en Saint Kitts and Nevis.

Voor Sint Maarten is de uitdaging die voor de deur staat een heel bijzondere. De ploeg, die de laatste tijd steeds sterker is geworden, debuteert namelijk in de B-league. Tijdens de vorige CONCACAF Nations League won de voetbaltrots van het Caribische eiland Sint Maarten met grote cijfers van onder meer Bonaire en Turks- en Caicoseilanden. Gerwin Lake, voetballer van SV Poortugaal, was goed voor liefst acht goals en werd daarmee algeheel topscorer van de CONCACAF Nations League, editie 2022/2023.

De nationale ploeg van Sint Maarten bestaat voor een groot deel uit voetballers die actief zijn in de hogere Nederlandse amateurdivisies, al zijn ook profs als Chovanie Amatkarijo (NK Istra 1961, Kroatië) en Ilounga Pata (TOP Oss) opgenomen in de selectie van De Jong.

Sint Maarten begint de nieuwe Nations League-competitie met een thuiswedstrijd tegen Saint Lucia. Dat duel, dat wordt gespeeld op Curaçao, begint op donderdag 7 september om 18.00 uur plaatselijke tijd. Enkele dagen later, op maandag 10 september, staat voor Sint Maarten de uitwedstrijd tegen Guadeloupe op het programma. Die wedstrijd begint om 15.30 uur plaatselijke tijd. In Nederland is het zes uur later dan in Curaçao en Guadeloupe.

Intersport Twinsport Kortingsactie

Het nieuwe seizoen staat op het punt van beginnen, tijd voor een paar nieuwe kicksen!

Onze sponsor Intersport Twinsport geeft iedereen een gratis schoenentasje met eigen initialen cadeau bij aankoop van een paar voetbalschoenen.

Deze actie is alleen geldig in de winkel, dus kom langs en scoor deze toffe deal!

Competie-indeling jeugdselectieteams

Het seizoen staat op het punt om te beginnen en jongens, we hebben een ongelooflijke competitie-indeling voor onze jeugdselectieteams!  Omdat we met alle teams op divisieniveau spelen betekent dit dat we flink wat kilometers moeten afleggen.

In totaal moeten we 7712 km reizen voor 52 uitwedstrijden (heen en terug). Dat betekent dat we gemiddeld 148 km per wedstrijd rijden.

JO15-1, maak je klaar voor een flinke reis naar DZC'68 in Doetinchem, want dat is onze verste uitwedstrijd met maar liefst 336 km op de teller (heen en terug).

Aan de andere kant hebben we JO14-1 met de kortste uitwedstrijd, waarbij onze stadsgenoten Willem II slechts 12 km van ons verwijderd zijn. Een kans om de stadsrivalen te laten zien wat we in huis hebben!

Laten we dit seizoen met volle kracht vooruit gaan en onze club trots maken. Samen staan we sterk en veroveren we het veld én de wegen!

De indelingen

JO19-1

JO17-1

JO16-1

JO15-1

JO14-1

JO13-1JM

In memoriam: Toon van de Gevel

We hebben het droevige bericht ontvangen dat ons oud bestuurslid Toon van de Gevel is overleden. Toon heeft  van 1978 tot 1992  diverse rollen  in ons bestuur vervuld: redactie clubblad, penningmeester, activiteiten en pupillen/junioren.

Toon is altijd een Zandman gebleven en hij bezocht trouw de thuiswedstrijden van Heren 1.

Wij verliezen met Toon een echte clubman en wensen zijn familie heel veel sterkte toe bij het verwerken van dit verlies.

Welkom op de officiele website van Sc 't Zand