Carnaval bij de Zaandhaozen

🟠Nog heel even, en dan gaan we weer een feestje bouwen!!!!🟠🟢

Zaterdag 18 februari, vanaf 14:00 uur, is het weer "kinder" carnaval bij sportclub Sc'TZand.

🥳Gezellig met z'n allen, de polonaise, hossen en dansen en natuurlijk zijn alle pappa's, mamma's, opa's en oma's ook welkom.🧡💚

🍊🍏Kinderen t/m 14 jaar moeten een kaartje kopen (3 euro); daar krijgen ze ook weer iets lekkers voor terug. 🧃🍭

Kaarten zijn te koop aan de bar( contant of pin) en aan de deur ( contant).💲

Maar let op: vol = vol!!!

Natuurlijk is schon pekske verplicht.🤡

Trainingsavond met verschrikkelijke afloop

Dat wat een nieuw begin had moeten worden op het voetbalveld liep voor Pieter de Jong, speler van senioren 6, tragisch af. Tijdens de training voelde hij zich onwel worden en een aantal spelers ontfermden zich over hem. Daar de situatie ernstig bleek en zich snel leek te verslechteren, werd direct 112 gebeld en is onmiddellijk reanimatie ingezet. Hierbij is tevens gebruik gemaakt van de op de club aanwezige AED. De reanimatie is kort daarna door de snel aanwezige hulpdiensten overgenomen en voortgezet. Toen de situatie het toeliet is Pieter met de ambulance in kritische toestand overgebracht naar het Tweesteden ziekenhuis alwaar hij helaas rond middernacht alsnog kwam te overlijden.

Het team en de direct betrokkenen zijn direct na afloop in clubhuis opgevangen en bij-gesproken door een medewerker van de GGD. Afgelopen vrijdagavond is in het clubhuis een bijeenkomst gehouden met het gehele team, waar in alle rust stil is gestaan bij wat zich de avond ervoor heeft afgespeeld en is gesproken over de periode van verwerking die komen gaat. Voor dit weekend hebben we uit respect en om alle betrokkenen rust te geven, alle wedstrijden en  activiteiten afgelast.

Langs deze weg willen wij nogmaals onze dank uitspreken voor het kordate handelen van spelers en medewerkers die onmiddellijk de hulpdiensten ingeschakeld hebben en het reanimeren opgestart hebben toen de situatie daarom vroeg.

Wij wensen Familie en vrienden en alle direct betrokkenen veel sterkte toe bij het verwerken van dit verlies.

Bestuur Sportclub ‘t Zand

Doelen en netten

Zaterdag 7-1 hebben we met een aantal vrijwilligers een start gemaakt om alle netten te vervangen. Dit was ook nodig. Daarbij hebben we ook de doelen weer naar de juiste velden gebracht. Volgende week zaterdag zullen we daarin de laatste puntjes op de i gaan zetten. Zodat we met de start van de competitie weer netjes voor de dag komen.

OPROEP AAN ALLE VRIJWILLIGERS. Dus ook aan U

Het is gezamenlijke taak om er voor te zorgen dat we de materialen heel houden. Dus zie je ergens een verkeerde omgang, spreek elkaar aan op een correcte manier. Zo houden we samen alles heel. En laat de goals met trainingen op de juiste velden staan . Per veld staan er 4 doelen. Train je met meerdere teams, deel je de tijd zo in dat je allemaal een deel van je training een Doel tot je beschikking hebt. Dus we willen niet meer zien dat er doelen van velden verplaatst worden. Mocht je hierin problemen ondervinden, spreek je coördinator er op aan. Die zal het dan samen met je oppakken.

We zijn 1 Vereniging en dat ”Doen&Zijn” we samen.

Op naar een sportief en gezond 2023.

Namens coördinatie en bestuur Sc 't Zand.

Kerst zaaltoernooi JO13

Vandaag 30-12-2022 hebben de trainers van de jo13 selectie een zaaltoernooi georganiseerd voor de spelers van de jo13 1/2/3 ,met aanvulling vanuit de jo11 selectie en jo13-4/5.

Het was een leuke en sportieve ochtend met veel strijd om de felbegeerde wisselbokaal.
Die uiteindelijk na een spannende finale gewonnen is door Nederland

Alles uitslagen zijn te zien via onderstaande link
https://www.tournify.nl/live/sctzandjo13/

Als afsluiter werd van alle teams 1 speler gekozen , die samen het “all star” team vormden . Deze mochten om de eer strijden tegen de trainers . Na een spannende 3-3 volgende 3 strafschoppen voor elk team. Daarin bleken de “all stars” het meest koelbloedig en wonnen de deze wedstrijd na de genomen strafschoppen .

Namens alle trainers en leidsters dank voor alle inzet !

PS: Coreen gefeliciteerd met je verjaardag en dank voor de versnaperingen ;-)

Sc ’t Zand scoort waanzinnig in de TOP 200

Het vakblad De Voetbaltrainer heeft voor de tiende keer de jaarlijkse top-200 van amateurvoetbalclubs opgesteld.
Onze vereniging scoort hierin waanzinnig goed.

In het totale overzicht zijn we gestegen van plaats 111 naar 55.

Bij het overzicht van de  jeugd staan we op een verdienstelijke 32 plaats.
Dit jaar publiceert De Voetbaltrainer voor het eerst ook de Top 100 voor de jongere leeftijdsklassen (Onder 16/15/14/13). In deze ranglijst staan we op de 12e plaats en zijn we de hoogste geklasseerde Brabantse vereniging.

Met deze resultaten feliciteren wij onze Technische commissie en alle stafleden die bijgedragen hebben aan dit fantastische resultaat.

Wij zijn enorm trots want wie de jeugd heeft, heeft de toekomst!

Op de landingspagina van de Top 200 vind je een onder meer een overzicht per provincie en een uitleg over de puntentelling.

Johan Gabriëls verlaat Sportclub ’t Zand na 3 seizoenen.

Tijdens een open en constructief evaluatiegesprek heeft onze hoofdtrainer Johan Gabriëls aangegeven onze vereniging aan het einde van het seizoen te gaan verlaten.

Johan heeft deze beslissing op gevoel genomen en wil zijn handen vrij hebben voor nieuwe mogelijkheden die eventueel voorbij gaan komen. Sportclub ’t Zand en Johan Gabriëls gaan er alles aan doen om het lopende seizoen goed af te sluiten.

Het proces om te komen tot de invulling van de Technische staf voor het seizoen 2023 – 2024 wordt opgestart.

Club van de week bij de Vriendenloterij

Sportclub ’t Zand is door de Vriendenloterij uitgekozen als club van de week en ontvangt een check van 5000 euro !!!

Tijdens de Nationale Sport Vakbeurs die gehouden is op 9 november in Gorinchem is door Kim Lammers, oud Nederlands hockey International, een check van 5000 euro uitgereikt aan Sportclub ’t Zand.

Onze vereniging is al jaren partner van de Vriendenloterij waarbij leden die meespelen Sportclub ’t Zand als goed doel kunnen selecteren. Onze vereniging ontvangt daardoor van de Vriendenloterij periodiek een mooie  financiële bijdrage die we goed kunnen gebruiken.

Speel daarom mee met vriendenloterij en selecteer Sportclub ’t Zand als goed doel. Speelt u reeds mee maar heeft u nog geen goed doel geselecteerd dan kan dat alsnog via Internet https://www.vriendenloterij.nl/over/clubs-stichtingen

Ophalen PLUS voetbalplaatjesboeken

OPHALEN VOETBALPLAATJES BOEKEN
per team, door leider of trainer,
dus niet indiviueel

Ophalen op maandag 31 oktober (nieuwe kleedkamers) van 19.15 uur tot en met 20.30 uur

Ophalen op dinsdag 1 november (achter de wand in de kantine) van 19.00 uur tot en met 20.30 uur.

 

Welkom op de officiele website van Sc 't Zand