Advertentie in voetbalplaatjesalbum

Wie wil er een advertentie in het voetbalplaatjesalbum?
Dit album wordt ongeveer 800 maal gedrukt en uitgedeeld.

De prijzen:

(1/1) pagina                     215 mm x 301 mm         € 300,00
(1/2) pagina album        215 mm x 147 mm         € 175,00
(1/4) pagina album        103 mm x 147 mm         €   90,00
(1/8) pagina album        103 mm x   70 mm         €   50,00
Logo op teampagina       50 mm x    20 mm          €   25,00

Bij interesse graag een mailtje naar sponsoring@sctzand.nl. Advertenties kunnen aangeleverd worden tot 27 september a.s.

Aftrapweekend positief voetbalklimaat bij Sc ’t Zand

Op 22 en 23 september aftrapweekend Positief Voetbalklimaat Tilburg bij voetbalvereniging SC ‘t Zand

In het weekend van 22 en 23 september wordt voor de vijfde keer het aftrapweekend Positief Voetbalklimaat Tilburg georganiseerd. Tijdens dit weekend zullen wij SC ‘t Zand, diverse activiteiten organiseren waarbij sportiviteit en respect centraal staan.

We steken dit jaar in op de verantwoordelijkheid van het individu om een Positief Voetbalklimaat te creëren. Iedereen die betrokken is bij het voetbal in Tilburg, van speler tot supporter, kan persoonlijk bijdragen aan een Positief Voetbalklimaat en ervoor zorgen dat (hun) kinderen, de jeugd, maar ook volwassen plezier beleven aan het voetbalspelletje. De activiteiten zullen hier ook op inspelen: Een aantal voorbeelden van hoe dit tot uiting komt tijdens het aftrapweekend zijn:

  1. Welkom heten van de tegenstanders/supporters.
  2. Iedereen schudt elkaar de hand voor de wedstrijd (niet alleen spelers, maar ook trainers/begeleiders en ouders/supporters)
  3. De aanvoerders van de oudere jeugdteams overhandigen de aanvoerder van de tegenstander een "respect" aanvoerdersband
  4. Voor de jongste jeugd wordt na elke wedstrijd een erehaag gevormd door de ouders van beide teams
  5. De jeugdteams worden samen met hun ouders uitgenodigd om op zondag de wedstrijd van het 1ste elftal bij te wonen.

 

Achtergronden
In 2013 hebben wij een convenant getekend met het project Positief Voetbalklimaat Tilburg. Sindsdien houden wij als vereniging ons extra bezig met positiviteit, sportiviteit en respect op de voetbalvelden. We werken samen met de andere voetbalverenigingen die ook het convenant hebben ondertekend. Dankzij deze samenwerking helpen we elkaar als verenigingen met het creëren van een Positief Voetbalklimaat in Tilburg.

Jordens Peters maakt op ons complex rentree

Op maandag 17 september speelt Willem II 2 op ons complex een competitiewedstrijd tegen FC Eindhoven 2.

In deze wedstrijd zal Jordens Peters, na een klein jaar blessureleed, zijn rentree op de Nederlandse velden maken.

Locatie: Sportpark Bijstervelden
Aanvang: 18:30 uur.

De toegang is gratis.

Willem II voetbaldag

Op 3 oktober organiseren wij, samen met de Willem II voetbalacademie,  de Willem II voetbaldag voor de JO10, JO11 en JO12.

Je kunt je inschrijven via onderstaand formulier.


De PANNA! STERRENTEAM-DAGEN ook op onze velden!!

Het PANNA! Sterrenteam is de leukste en grootste talentenjacht van Nederland voor voetbalgekke jongens én meisjes van 7 t/m 13 jaar. Wil jij een afwisselende voetbaldag beleven? Kom dan ook op 19 oktober naar ons complex (Sportpark Bijstervelden). Er zijn door heel Nederland wel 50 locaties waar dit plaats gaat vinden.

De PANNA! Sterrenteam-dagen zijn in de aankomende herfstvakanties. Tijdens deze dagen staan voetbal én fun centraal.
Het is niet alleen een FUN-dag maar het is ook een dag waar de beste spelers en speelsters worden gevraagd om naar de finaledag te komen.
Deze vindt plaats in Utrecht op de laatste zondag van de landelijke herfstvakanties.
Aan het einde van deze finaledag maken de trainers de twee jongensteam en één meisjesteam bekend.

Kom je niet in het PANNA! Sterrenteam?
Wees dan niet getreurd: voor iedereen hebben we leuke cadeaus zoals een Oranje Nike voetbalshirt gesponsord door Plutosport, een goodiebag vol met cadeaus, een gave karaktertest én een voetbalmedaille als deelname aan het Panna! Sterrenteam maar bovenal heel veel fun

Deelname aan deze dag bedraagt € 29,50 per kind.
Je wordt automatisch op de selectiedagen in jouw leeftijdscategorie ingedeeld.
De leeftijden om mee te kunnen doen zijn van 7 t/m 13 jaar.

Wil je er meer over lezen?
Kijk dan op www.pannasterrenteam.nl

Aanmelden kan hier

Voetbalplaatjes: toestemming gevraagd

De ouders van de spelers van de teams die in het voetbalplaatjesalbum worden opgenomen, ontvangen een mail waarmee toestemming voor opname van de foto in het album kan worden gegeven.

Vergeet a.u.b. niet om op deze mail te reageren want anders mag er geen foto gemaakt worden.

Bij gescheiden ouders moeten beide ouders de mail bevestigen!

Sc ‘t Zand – plaatjes sparen bij Plus Lutz

Plus Lutz heeft ons bestuur benaderd voor een lokale plaatjesactie waarin onze eigen leden nu eens de toppers zijn waarvan een plaatje gemaakt is. De droom van veel SC ‘t Zand leden wordt nu werkelijkheid! Plaatjes  van jezelf  en andere SC ‘t Zand-leden zijn vanaf 27 oktober verkrijgbaar bij Plus Lutz  Het bestuur ziet in deze actie een geweldige kans de vereniging extra te promoten en wil haar leden vanzelfsprekend deze kans niet onthouden.

In overleg met Plus Lutz is ervoor gekozen om binnen onze club de volgende leden/teams mee te laten draaien in deze plaatjesactie:

Kabouters, mini’s, J08, J09, J010, J011, J012, J013, J015, M011, M013 en M015 - Inclusief leiders/trainer (max. twee per team)
Senioren 1 met begeleiding en Dames 1 met begeleiding, Bestuur.

Binnenkort zal een professionele fotograaf iedereen bij onze club komen fotograferen Wanneer je met jouw team verwacht wordt, laten we z.s.m. weten.

Er is overigens geen verplichting om deel te nemen aan deze plaatjesactie. Om van jouw foto zo’n fraai plaatje te maken voor deze actie hebben we wel toestemming van jou of van je ouders nodig om een aantal persoonlijke gegevens te mogen gebruiken.
Zonder toestemming kan jouw plaatje niet gedrukt worden. En dat zou jammer zijn, als je deze kans niet voorbij wil laten gaan.

Omdat de foto's tussen 22 en 23 september a.s. gemaakt worden, hebben wij voor 21 september a.s. de toestemming nodig!

Daarom vragen we je nu alvast hiervoor je toestemming te verlenen. Overigens worden al je gegevens na afloop van de actie verwijderd en heb je te allen tijde het recht om deze tussentijds te laten verwijderen (als de plaatjes al gedrukt zijn, kan dit niet meer teruggedraaid worden).

Wil je dit makkelijk online doen ga dan naar: www.Bmcc.nu/MyClubStars-toestemming-sctzand en volg de instructies. Het kost je maar 1 minuut tijd.

De voetbalplaatjescommissie: Esther, Very en Nathalie

Heren 1 wint VCT cup West

Heren 1 heeft net als vorig jaar de VCT cup west gewonnen. Vrijdag werd TSV Gudok met 6-0 verslagen.
De tegenstander in de finale, die op zondag 26 augustus gespeeld  is, was wederom Sarto.
In deze  wedstrijd werd veel gewisseld en Sarto kwam op een 0-1 voorsprong. Door doelpunten van Wilbert en Steven ging Sc ’t Zand met 2-1 rusten. Toen Sarto de gelijkmaker maakte,  leek de wedstrijd op een gelijkspel af te stevenen. Jeugdspeler Rob Vekemans dacht hier anders over, knalde de bal hard tegen de touwen en werd matchwinnaar.  Aanvoerder Mickey nam de  VCT cup West in ontvangst. Deze pronkt weer minstens een jaar lang in ons clubhuis.

Welkom op de officiele website van Sc 't Zand