Zegels inleveren MyClubScore

Heb jij al jouw gepersonaliseerde clubartikelen besteld?🤔
Alleen deze week (tot en met zondag 26 oktober) kun je nog zegels inleveren bij de deelnemende Jumbo supermarkten voor de codekaart van jouw artikel.

LET OP, de zegelwaarde van de codekaart dient overeen te komen met de zegelwaarde van jouw gewenste artikel. Wanneer je voldoende zegels hebt, verzilver deze dan in de winkel en ontvang een codekaart voor het gespaarde artikel. Ga dan naar www.myclubstore.nl/jumbotilburg daar kun je jouw gepersonaliseerde artikelen bestellen.

Laat je zegels niet liggen en verzilver ze snel!

Uitnodiging dinsdag 5 november

Onder het genot van een kopje koffie of thee willen wij, de Sportiviteit en Respect commissie, jullie, leden, vrijwilligers en betrokkenen van Sc ’t Zand, uitnodigen om dinsdag 5 november om 19:30 uur een interactieve bijeenkomst bij te wonen. Wij gaan graag met jullie het gesprek aan over het heersende voetbalklimaat op onze vereniging, de rol die de S&R Commissie daarbij speelt en de verbeteringen die wij daarin kunnen aanbrengen.

Zien wij jullie dan? Dinsdag 5 november – 19:30 uur – kantine Sc ’t Zand.

Vacature leider/leidster team van de week

Wij zijn dringend op zoek naar een leider/leidster voor Team van de Week.

Wat houdt dit in: op de thuiswedstrijd-dagen van Senioren 1, ben je verantwoordelijk voor de ontvangst van het Team van de Week. We verwachten je dan rond half twee bij Sc ’t Zand tot ongeveer 16.30-17.00 uur.

Je zorgt ervoor dat ze wat te drinken krijgen vooraf aan de wedstrijd en gaat met het Team van de Week, naar de voorbereiding van Senioren 1 en daarna mogen de kids van Team van de Week samen met onze heren het veld op lopen.

Daarna krijgen de kids een zakje chips op de tribune, alwaar ze Senioren 1 aanmoedigen. In de rust zorg je ervoor dat ze penalty’s gaan schieten met de reserve keeper van Senioren 1.

Na de wedstrijd krijgt het Team van de Week een frietje en nog wat te drinken, met als afsluiter een mooie medaille.

Lijkt je dit leuk, graag een reactie naar: sponsoring@sctzand.nl

Vacature hoofdtrainer O19 Sc ‘t Zand

Wij, Sc ‘t Zand uit Tilburg, zijn opzoek naar een nieuwe hoofdtrainer voor de O19-1, dit wegens gezondheidsklachten van de huidige trainer. Onze O19-1 komt uit in de 4e divisie en is een talentvolle groep.

 

Wie zijn wij? 

De grootste en hoogst spelende club uit de regio

Ambitieuze club met alle eerste elftallen op divisie niveau

Moderne club die constant in ontwikkeling is

Een club die altijd denkt vanuit bal bezit, aanvallend voetbal speelt. Spelers kiezen voor de voetballende oplossing. 

Bij ons staat de individuele ontwikkeling van spelers voorop. Wij sturen heel erg op het doorsturen van talenten, zodat zij zichzelf onder de juiste weerstand maximaal kunnen ontwikkelen

 

Wat / wie zoeken wij? 

Moderne trainer in het bezit van TC III

Ambitieuze trainer

Trainer die denkt vanuit een voetballende oplossing

- Iemand voor het huidig seizoen met de intentie voor het seizoen 2020-2021

 

Wat bieden wij? 

Marktconforme vergoeding

Mogelijkheid tot het halen van TC II 

Trainerskleding set voor trainingen en wedstrijden 

Interne doorgroeimogelijkheden richting Senioren 2 en (assistent) Senioren 1

2 groepstrainingen in de week + mogelijkheid om trainer te worden bij de voetbalschool op vrijdagavond

Werken met moderne hulpmiddelen: oa spelervolgsysteem en videoanalyse software. 

Twee keer in de week trainen op kunstgras (ook bij slecht weer)

 

Interesse? Neem contact op met technischezaken@sctzand.nl of 06 - 27 11 2500

Jumbo MyClubScore – nog 2 weken sparen

Er kunnen nog 2 weken zegels gespaard worden!

Hoeveel zegels heb jij al bij elkaar gespaard? Ga je voor 1, 2 of 3 artikelen?

Ook de club profiteert mee! Elke bestelling levert namelijk een x bedrag op voor de club. Hoe meer artikelen wij met zijn allen bestellen des te hoger dit bedrag wordt.

Spaar mee en bestel voor jezelf maar ook voor de club!

TOP 100 jeugdopleidingen

De website Amateurvoetbal Eindhoven publiceert elk seizoen een overzicht met de TOP 100 beste jeugdopleidingen in het Nederlandse amateurvoetbal.
Sc 't Zand staat in het seizoen 2018/2019 op plaats 60. Vorig seizoen stonden we nog op plaats 76. De stijging is te danken aan de promotie van onze JO13-1 naar de 2e Divisie.

Klik >>hier<< voor het volledige bericht met de complete lijst.

 

Sc ’t Zand zet volop in op positief voetbalklimaat met Sportiviteit en Respect Commissie

Onderling respect en sportiviteit zijn waarden die hoog in het vaandel staan bij Sc ’t Zand. Om het behoud van deze waarden te waarborgen en ze verder uit te bouwen, is in de loop van het seizoen 2018/2019 een Sportiviteit en Respect Commissie in het leven geroepen. Aan de ene kant probeert de S&R Commissie aan de hand van workshops, evenementen en bijeenkomsten een positief voetbalklimaat te stimuleren binnen de vereniging en aan de andere kant past de S&R Commissie hoor en wederhoor toe in conflictsituaties en brengt zij daarover verslag uit aan het bestuur.

Bent u enthousiast geraakt over dit project van Sc ’t Zand? Voor meer informatie over de werkwijze van de S&R Commissie verwijzen wij u graag door naar onze website. Daarnaast nodigen wij iedereen van harte uit om een door de S&R Commissie verzorgde presentatie op dinsdag 5 november om 19:30 uur in het clubhuis van Sc ’t Zand bij te wonen. In deze presentatie zal onder meer stil worden gestaan bij de invulling van de commissie, de rol die de commissie speelt binnen de vereniging, de procedure die wordt doorlopen na het doen van een melding en onze werkwijze. Wij zijn daarnaast bovenal erg benieuwd naar uw ideeën om over het positief voetbalklimaat binnen onze vereniging.

Als u van mening bent dat zich een situatie voordoet binnen onze vereniging die naar uw mening niet past binnen de normen en waarden die Sc ’t Zand voorstaat of anderszins strijdigheid oplevert met de op de sportclub geldende gedragsregels, dan kunt u een schriftelijke melding doen bij de S&R Commissie via het mailadres sportiviteitenrespect@sctzand.nl. Het meldingsformulier kunt u op zijn beurt terugvinden op de website van Sc ’t Zand.

Indien u een idee heeft dat bijdraagt aan het verbeteren van het positief voetbalklimaat op de club dan horen wij dat graag! Ook deze ideeën kunt u insturen naar het bovenstaande e-mailadres.

Oud-speler Jonathan van der Pol schittert bij Willem II (beloften)

Jonathan Vdp (17 jaar) heeft met ingang van dit seizoen Sc ’t Zand ingeruild voor de jeugdopleiding van Willem II. En dat Jonathan een goede keuze heeft gemaakt, bewees hij gisteren met zijn doelpunt in de wedstrijd tussen Jong Excelsior en Jong Willem II.

Jonathan speelde mee in een elftal wat verder bestond uit voornamelijk reservespelers van de hoofdploeg van Willem II. Jonathan stond bij Sc ’t Zand al bekend als doelpuntenmaker en heeft nu dus ook zijn eerste doelpunt gemaakt bij de beloften van Willem II.. Jonathan kopte de 0-1 binnen en speelde 70 minuten mee voordat hij gewisseld werd (eindstand 0-2).

Wij zijn trots op jou Jonathan, houd dit vol en we blijven jouw prestaties volgen!

Jumbo MyClubScore – dubbele zegels

Aankomend weekend, zaterdag 21 en zondag 22 september, dubbele actiezegels bij jouw boodschappen bij Jumbo.

Ben jij aan het sparen voor gratis gepersonaliseerde sportartikelen van onze club. Ga dan dit weekend naar Jumbo voor jouw boodschappen. De weekend geven de deelnemende supermarkten namelijk dubbele zegels weg over jouw boodschappen bedrag. Aankomend weekend dus niet 1 zegel per € 15,- maar 2.

Ga jij hier ook van profiteren?

Deelnemende supermarkten:

  • Jumbo AaBe-straat 8
  • Jumbo Amer 13
  • Jumbo Bart van Peltplein 1
  • Jumbo Broekhovenseweg 74
  • Jumbo Heyhoefpromenade 11-17
  • Jumbo Pater van den Elsenplein 105
  • Jumbo Stappegoorweg 175
  • Jumbo Wagnerplein 18
  • Jumbo Westermarkt 38

De PANNA! STERRENTEAM-DAGEN weer op onze velden!!

Holland’s Got Talent, maar dan zonder podium in een Hilversumse studio, maar op het veld van je eigen club.

Dat is kort gezegd de selectieronde voor het PANNA! Sterrenteam VOOR ALLE JONGENS EN MEISJES.
Een talentenjacht, georganiseerd op 40 locaties over heel Nederland, dé kans voor jou om je talenten te tonen.
Maar bovenal voor het derde jaar een actief, spetterend en hartstikke leuk evenement voor 7 t/m 13 jarige inclusief veel extra cadeaus!

WOENSDAG 16 oktober 2019

Wat kost het?
€ 29,50 per kind, of € 34,50 inclusief lunch.

Wat krijg je daarvoor?
Een leuke en actieve trainingsdag, een compleet Nike-tenue (zie foto) gesponsord door Plutosport.nl en een gevulde goodiebag met voetbalboeken.

Kijk op www.pannasterrenteam.nl voor inschrijving en alles wat je weten wilt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Welkom op de officiele website van Sc 't Zand