Verdiende overwinning voor Nuenen

Vandaag stond de eerste thuiswedstrijd in de 1e klasse op het programma. Na een fantastisch georganiseerde selectie presentatie dag werd om 14:30 uur afgetrapt tegen titelkandidaat Nuenen.
Sc ’t Zand speelde compact en Nuenen had veel balbezit. Snel werd duidelijk dat er een groot verschil tussen de 1e en 2e klasse zit. Balverlies bij een aanval van de Rood Witten werd onmiddellijk afgestraft: 0-1. Dit was tevens de ruststand. In de tweede helft kroop Sc ’t Zand uit de schulp en werd er meer risico genomen. De sporadische kansen werden niet benut en Nuenen bleef gevaarlijk en raakte een paar keer het aluminium. De 0-2 werd gescoord door een ongelukkig eigen doelpunt van Robin Visser.
P1030896
Vandaag hebben we verloren van een goed voetballende ploeg  die mee gaat doen voor het kampioenschap in de 1e klasse C. Dat is geen schande. Volgende week wacht de uitwedstrijd in Zundert tegen Moerse Boys. Hier hebben we nog iets recht te zetten. Hopelijk kunnen we met teamspirit,  inzet en goed voetbal hier de eerste punten pakken.

Foto’s en verslag: Phons Stokkermans.